Allt till salu inom "begagnat golv"

Sortering:
Axkid Minikid 2
Solna
2 dagar

Axkid Minikid 2 Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Förvaringsmöbel
Burlöv
5 dagar

Förvaringsmöbel Visa liknande

60 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 6

Tidigare annonser till salu

Campingfordon  ·  Piteå

Golvvärmesystem till husvagn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Komplett lågvoltsystem med "dörrmatta". Innehåller 1st folie med måtten 450cm x 60cm 1st folie med måtten 50cm x 60cm 1st transformator på 230v till 40v Folien tejpas på golvet i husvagnen, under gångmattan. Lågvolt (40 volt) gör det 100% säkert. Enkelt och slitstarkt! Folien kan klippas varje 50cm om man vill. Fabrikat: Kanthal Sweden AB Effekt: 75-83w/m2 Spänning: 40 volt Temperatur: 33 grader Begagnat. Har använts en säsong i en gammal Polarvagn. Fungerar perfekt! Nypris var ca. 4000:- Kan skickas men frakten blir sannolikt ganska dyr eftersom transformatorn är rätt så tung. Ska det skickas vill jag ha förskottsbetalning.
2 300 kr
Blocket.se

Mördare utan ansikte

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Något är inte som det brukar vara. Grannens häst har inte gnäggat under natten. Det är vinter över den skånska slätetn. Bonden som vaknat stiger upp och går över till granngården. Den syn som möter honom är fruktansvärd. På golvet ligger den gamle Johannes Lövgren med krossat ansikte. Hans hustru Maria sitter vid en stol med en strypsnara om halsen och nattlinnet nersölat av blod. Innan kvinnan dör på sjukhuset hinner hon säga ett ord som snart läcker ut i medierna: "Utländsk". Pocket tryckt 2002, begagnat skick.
20 kr
Bokbörsen.se

Emmaljunga Edge Duo

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Emmaljunga Edge Duo Combi är en rejäl barnvagn, komplett med både sittdel och liggdel och kan användas från födseln upp till 3 års ålder. Vagnen säljs med sittdel, liggdel, regnskydd och fotsack. Liggdelen har uppfällbart ryggstöd, thermobase och gungfunktion (på golvet) och sittdelen har fempunktsbälte, ställbart fotstöd och ryggstöd. Vagnen har relativt nya lufthjul (drygt 1 år gamla) och varukorg i tyg. OBS! Bromsen (som är en handbroms) fungerar inte så om man vill ha detta så behöver denna repareras. Vagnen är i begagnat skick och har några år på nacken men är fortfarande i fullt brukbar. Pris: 900 kr. Har även andra barnsaker till salu.
250 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Kristianstad

Delar till Lekland

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
VI RENSAR LAGRET! Passa på både till lekland och privat, begagnat i vettigt till mycket bra skick! Golv/väggplattor 1,20 x 1,20 Vinylklädda och fyllda med skum, även trekanter. 100 kr st. (6-800 nypris) Plasttuber och tube/rör slides Olika förger och varianter Bollar till bollhav mixade förger. C:a 7-8000 st Kraftiga s.k. Cargo nät, stålrör, galvade kopplingar/clamps, hängande "boxsäckar", mjuka trappor/log ramps m.m. Tala om vad du vill ha så diskuterar vi fram ett bra pris! Maila helst för säker kontakt, först till kvarn gäller!
100 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Älvsjö

Trestavig ekparkett

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Begagnat click-golv trestavig parkett. Ganska säker på att det är från Tarkett men kan också vara Forbo Forshaga. Det har använts som kontorsgolv i tre år och är slitet, men det är oslipat. Går att slipa 2-3 gånger utan problem. Jag har själv lagt in detta i min lägenhet. Man bör slipa och lacka golvet om man vill att det skall bli riktigt fint, men går bra att använda direkt som butiksgolv eller dyl. Mer än 120 hela brädor 200x20cm ger 48 kvadratmeter. massor med mindre stuvbitar medföljer. Nypris runt 400 kr per kvadratmeter. Nu 50 kr per kvadratmeter.
2 400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj