Quantcast
Till salu inom: ”

belos säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer volvo 740 åt min far,ingen ny bil går bra skavanker finns,traditionell hastighetsmätare funkar lite som den vill,samt osäker funktion på tankmätare.Besiktad utan anmärkning bara tuta och köra. Dragkrok finns,åretruntdäck ok. ev byte kan vara av intresse,stiga park,belos 272,284,trädgårdstraktor. mc honda 650,750,900 ,80talare givetvis besiktad och körklar som min fars bil är. kom med bytes förslag . köp rakt av prioriteras. svarar både på mail och telefon . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sopvals Belos med reglerbar stång säljes. Bredd: ca 125 Med reglagestång, stång för reglage Skick okänt. Varit kontinuerligt servad i egen verkstad. Detta objekt säljs av en svensk kommun. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 8 okt Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället 1 okt
Säljer en Belos 275 med tillhörande sopvals. Den startar och går bra maskinellt, men kraftuttaget funkar lite till och från. NY stol. Följer inte med något batteri, men den kommer kunna startas och provköras. Säljes i de skick som visas på bilderna. Huv finns är dock ej med på bilderna. Kom med ett bud! Med vänlig hälsning Daniel Lindqvist Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en David Brown 40 D som får anses som reservdelsobjekt eller renoveringsobjekt för den som vill det. Motorblocket har frysspricka och motorn går inte runt och kylaren ser inte ut att vara original. Annars finns allt där. Hytten är lite rostig men tät utom bakstycke. Modellen är rätt ovanlig så det kanske lönar sig att renovera upp den men jag har inte den tiden. Jag mailar fler bilder för den som vill ha. Har även en sopborste i fint skick som jag tror är till en Belos. 1000 kr
Hej Jag säljer en Belos 5200 som även har en Belos Sopvals i mycket bra skick. Traktorn har stått ett bra tag så den behöver översyn och lite service. Jag har försökt starta den ett par gånger men fick inte i gång den. Förgasaren behöver nog rengöras. Motorn går runt. Sopvalsen är i mycket bra skick. Priset för traktorn är 2000 kr Priset för Sopvalsen är 1500 kr Köper du komplett får du den för 3000 kr. Allt säljs i befintligt skick. Pris kan diskuteras på plats.