Quantcast
Till salu inom: ”

belysning frisörsalong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vitrinskåp

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en väldigt fin och fräsch L'OREAL hylla till salu för frisörsalonger. Den är stor men tar ändå inte mycket plats och man får även plats med gott om produkter på hyllan. Den har en väldigt fin belysning som tyvärr inte syns på bilden. Den passar väldigt bra in i frisörsalonger och ger en fin image till salogen. Priset för hyllan är 1500kr och det är först till kvarn som gäller. Vid intresse av hyllan ring 0766-283458 eller smsa/maila.
Jag säljer diverse exklusiva salong tillbehör och möbler av äkta Italeinska varor som: 1-Kassadisk i väldigt fint och stylad design med belysning och många lådor och hyllor och byggt telefon och eluttag pris:12000kr (köptes för 23000kr. för 3 år sen) 2.Speglar (3 st) pris 1500kr/st. 3.Kassa Sharp som ny(2 år gammal och använt så lite ), godkänd för skatteverket men saknas låda pris:8000kr (nypriss över 18000kr). 4.Möbler i äkta Italienskt skinn med kuddar pris:5000kr (nypris var då 12000 för 2 år sedan) 5.Tidningshylla 800kr. säljes separat eller som pakett och tyvärr så har jag inga kvitto kvar på dem
Butikslokal/ Frisörsalong invid Humlegårdsgatan Butikslokal/ Frisörsalong med ett ypperligt affärsläge på Grev Turegatan vid korsningen med Humlegårdsgatan. Ytan 40 kvm. Mycket bra planlösning med en stor öppen butiksdel samt litet pentry o wc. Lokalen är i gott skick genomgående, ny ventilation och belysning. Butiken har stort skyltfönster mot korsningen. Lokalen är godkänd och har varit frisörsalong samt finns inventarier för att återställas till frisörsalong. Hyra 12.800 kr/mån. Ej mat/cafe Överlåtelse 595.000 kr KONTAKT VIA MAIL: SHARAM@NEXTOR.SE "VÄNLIGEN STÖR EJ PERSONAL"
Jag säljer min salong som har 3 arbetsplatser, ljusinsläpp från 2 håll, egen ventilation för bra miljö och ny belysning. Låg hyra ca 4250 ex moms 54 kvm Salongen säljes komplett med inventarier Stort kundunderlag Godkänt kassaregister ingår Maila eller ring - lämna ett meddelande med namn och nummer så ringer jag upp så fort jag har möjlighet. Besök i salongen undanbedes. Välkommen att höra av dig! Observera att detta är en privat försäljning.
Totalt 49 stycken Fagerhult Sinus 70W, spotlight säljes pga att vi bytt tak och belysning och ej behöver dessa längre. - 26 stycken med fungerande lampa för 240kr/st exkl. moms (300kr/st inkl. moms). - 23 stycken med ej fungerande lampa för 160kr/st exkl. moms (200kr/st inkl. moms). Dessa spottar är perfekt att använda till butik, frisörsalong, café etc. Säljes endast mot kontant betalning och avhämtning. Spottarna finns att titta på i Lifebutiken på Storgatan 16 i Sundsvall. Ring eller mejla jag svarar på båda delarna. Välkommen! Erik