Quantcast
Till salu inom: ”

ben hogan golfklubbor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Diverse Golfklubbor säljes. Taylormade Manta Bellyputter 43" Endast använt Ca: 2 månader. Den är i ny skick. 700:- ................................................................... Driver. SÅLD!!!!!!!!!!!!!!!! ................................................................... Ben Hogan Spoon. Prolaunch 5 (19') Flex R 250:- ................................................................... Power Bilt Hybrid 4 (23') Flex R 200:- ................................................................... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har tre stycken klubbor av märket Maltby som är till salu. Alla klubbor har stålskaft (True Temper Dynamic Gold). - Maltby Peak Velocity 1, 10.5 grader, titanium - Maltby Peak Velocity 3, 12.5 grader, forced - Maltby Peak Velocity 7, 27 grader, forced Klubborna är i mycket gott skick och kan skickas inom Sverige. Bra för nybörjare såväl lite bättre spelare. Kan tänkas bytas mot hybrider, Ping, TaylorMade, Callaway eller Ben Hogan. Priset är för alla klubbor, ej prutbart.
Säljer mina golfklubbor som jag spelat med i 2 säsonger. Lättspelade järnklubbor. En cobra drive men ingår en till drive också. 3 wedgar 56 grader är tvåst och en av dom är en titleist som jag spelat med en halv sommar, som ny! Finns även en med 52 grader. Hybrider finnsockså och en är en ben hogan. Puttern är av märket odyssey och är använd ett få antal gånger, också som ny.Ingår en massa bollar samt en vagn som är i fint skick. Kom gärna och kolla på sakerna. Allt som en Som behövs finns. Ring och smsa bara!
Sällsynta golfklubbor säljes, Dessa klubbor gjordes endast i 1500 ex i världen då det såldes 1200 i japan. Jag har järn 3-9 i fint skick. Dessa klubbor har Ben Hogans autograf ingraverat på klubborna. I japan såldes dessa klubbor när dom kom för 2500$ för ett järnset då det var Ben Hogans autograf på klubborna. Nu måste jag tyvärr sälja klubborna då jag är i behov av pengar . Fler bilder kan skickas om så önskas och jag kan även skicka klubborna om ni ej har möjlighet att komma. Pris 5000kr eller kom med bud.
Höst rensning och höstpriser på golfklubbor och vagnsbag. Från vänster -Sålda-3 st Ben Hogan hybrider "Edge" 27, 24, 21 gr. -Wede Titleist 52 gr. 200 kr. -Putter Odysses 2 ball. Nytt "fatshaft"grepp. 250kr. - Ping fairway 5:a, 18,5 gr. Obetydligt begagnad. 1000kr - Såld-Mizuno driver iron 21 gr. - Vagnsbag. 250kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.