Quantcast
Till salu inom: ”

benger polotröja 70-talet vintage polo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel Vintage

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar vagn med Orginalkvitto från 70-talet! Vagnen gungar fint då den har fjädring och passar utmärkt för härliga promenader, året runt. Barnet kommer högt upp och kan se mycket. Det finns en platta för sitt-läge vilket är praktiskt när de börjar bli nyfikna. Den har krokar som du kan hänga dina matkassar på och ett rymligt galler under. Den är i ett beigt material, enbart orginaldelar. En helt ny madrass köpte jag för 1 månad sedan som följer med. (ville sälja den i bra skick) Detta är en underbar vagn som är vacker och rullar mkt fint. Jag har själv använt den och legat i den men nu är det dags att vi skiljs åt. Har haft den ute på Blocket 1 gång tidigare men då ändrade jag mig, nu är jag säker. Måste sälja den pga flytt. Endast avhämtning och den finns i Hammarby Sjöstad till sista april.
Skjorta, herr Fitted polo shirt av ren bomull, uttvättad och med en extra styv krage. Broderrat Surplus Örnmärke. Den här poloshirten har genomgått många invecklade procedurer, för att få den riktiga looken att se sliten ut. Material: 100% bomull bild1: Destroyed Polo Svart bild2: Skull & Roses destroyed polo svart bild3: Wing Skull Destroyed Polo Svart Storlekar: 37 (S) 38 (S) 39 (M) 40 (M) 41 (L) 42 (L) 43 (XL) 44 (XL) 45 (XXL) 46 (XXL) 199:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 44 (L), dam Super fin vintage kanin päls från 70-talet. Köpt i den välkända vintagebutiken Le Swing i Barcelona. -Storlek 42-44 men funkar även att bäras lite oversized om man har en mindre storlek -Tobacco färgat foder med piping runt infodringen -Knäpps med "hook&eye" Säljes för endast 1900:- Perfekt att bära under de sista vintermånaderna! Ring eller maila för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vintage stereoanläggning säljes komplett och snabbt - priset bygger på att köparen tar allt och kommer och hämtar innan årsskiftet. Förstärkare och radio: Sony STR 6055 klädd i teak. Skivspelare: ERA 444. Högtalare: 2 st Celestion Ditton 25, klädda i teak. 82 cm höga. Kvitto finns på allt från 7/3 1972. Produkthäften finns med samt sladdar. Anläggningen stod inkopplad igår och lät bra. Ej besiktad av tekniker. Allt har haft endast en ägare och stått i samma centralvärmda lägenhet sedan 70-talet.
* BENGER/ Polotröja från 70-talet/ Vintage/ Polo *