Quantcast
Till salu inom: ”

benger polotröja 70-talet vintage polo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar vagn med Orginalkvitto från 70-talet! Vagnen gungar fint då den har fjädring och passar utmärkt för härliga promenader, året runt. Barnet kommer högt upp och kan se mycket. Det finns en platta för sitt-läge vilket är praktiskt när de börjar bli nyfikna. Den har krokar som du kan hänga dina matkassar på och ett rymligt galler under. Den är i ett beigt material, enbart orginaldelar. En helt ny madrass köpte jag för 1 månad sedan som följer med. (ville sälja den i bra skick) Detta är en underbar vagn som är vacker och rullar mkt fint. Jag har själv använt den och legat i den men nu är det dags att vi skiljs åt. Har haft den ute på Blocket 1 gång tidigare men då ändrade jag mig, nu är jag säker. Måste sälja den pga flytt. Endast avhämtning och den finns i Hammarby Sjöstad till sista april.
Jackor & Ytterplagg, stl. 44 (L), dam Super fin vintage kanin päls från 70-talet. Köpt i den välkända vintagebutiken Le Swing i Barcelona. -Storlek 42-44 men funkar även att bäras lite oversized om man har en mindre storlek -Tobacco färgat foder med piping runt infodringen -Knäpps med "hook&eye" Säljes för endast 1900:- Perfekt att bära under de sista vintermånaderna! Ring eller maila för mer info Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vintage stereoanläggning säljes komplett och snabbt - priset bygger på att köparen tar allt och kommer och hämtar innan årsskiftet. Förstärkare och radio: Sony STR 6055 klädd i teak. Skivspelare: ERA 444. Högtalare: 2 st Celestion Ditton 25, klädda i teak. 82 cm höga. Kvitto finns på allt från 7/3 1972. Produkthäften finns med samt sladdar. Anläggningen stod inkopplad igår och lät bra. Ej besiktad av tekniker. Allt har haft endast en ägare och stått i samma centralvärmda lägenhet sedan 70-talet.