Till salu inom

"plåtskåp vintage säljes"

Haninge
Idag

Rosengrens Göteborg Sweden...

1 800 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Jagard JD20M_Martin D18_JV1...

7 999 kr
Blocket.se
Gislaved
Idag

Matbord vintage

2 900 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Gamla vintage fönster

10 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Matsalsgruppen

2 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Brevlåda plåtskåp bransläckare

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Värmlands län

Plåtskåp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2st tvådelade plåtskåp för klädförvaring säljes. Kan fungera som garderober. Båda är låsbara med hänglås. Nr 1 är ett äldre skåp i "industri vintage"-stil. Stålfärgat, galvaniserat. Säljes för 2000:- Nr 2 är ett något modernare skåp i ljus plåt. Syns skymta till höger om det grå. 500:- Fler bilder skickas via mail. Avhämtas i Edeby. Skickas ej.
500 kr
Blocket.se

Vintage Plåtskåp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Vintage Plåtskåp säljes ev bytes. Skåpet har en härlig militärgrön orginalkulör, passar perfekt som en udda inredningsdetalj och är lämplig till förvaring. Det ä ett tungt och gediget skåp med gälar både uppe och nere, samt i botten. Mått: 177 cm bred, 175 cm högt, 50 cm djupt. Pris: 4000 kr el bud ev byte mot något kul. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se

Plåtskåp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fint gammalt plåtskåp med patina säljes. Fint att inreda med om man t ex gillar den industriella stilen och vintage. Skåpet har tre dörrar som alla går att öppna och stänga, lite småskavanker (efter många års trogen tjänst i ett omklädningsrum) och står på fyra ben vilket gör det lättstädat. Skåpet är i fint skick. Mått: 198 x 94 x 50 ( h x b x d) Pris: 3500 :- el högstbjud.
3 500 kr
Blocket.se

Eftertraktat industri skåp Plåtskåp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fantastiskt snyggt och funktionellt metall plåt industri hylla. Sväljer en massa prylar på ett snyggt och praktiskt sätt. Säljes pga flytt. Passar så väl i privat hemmet som i butiks lokal som butiks inredning. Vintage style. Kan även passa shabby chic inredning. Finns liknande på tex dusty deco. Maila för fler bilder. Höjd: 208cm Bredd: 100cm Djup: 51cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Bromma

Nytt plåtskåp Nordal liknar House Doctor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi köpte världens finaste skåp som tyvärr levererades med ett trasigt dörrfäste. Det går lätt att laga genom svetsning men vi orkar inte hålla på. Därför säljer vi detta fina nya plåtskåp med vintage känsla till ett vrakpris. Det är som sagt helt nytt. Skåpet kommer från det danska designföretaget Nordal, vilket påminner väldigt mycket om House Doctor. Skåpet är i plåt och dörrarna av glas. Bredd: 120 cm Djup: 36 cm Höjd: 114 cm Fler bilder: www.mobelvarlden.se/produkter/downtownironbroad Nypris: 7180:-
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj