Quantcast
Till salu inom: ”

bergslagskamin säljes

Tidigare annonser till salu

Charmig 2:a med gammaldags stil, lågt i tak och Bergslagskamin. Lägenheten ligger på Rådstugugatan ca 250m till torget. Beskrivning: Normal lägenhet med litet kök med endast plats för 2 stolar. Markplan dock 7-8 trappsteg, Möjlighet att hyra bilparkering med motorvärmaruttag. Hyra: 3500:-/mån + kommande höjning "Kallhyra". Tillträde efter överenskommelse. Ansökan / Intresseanmälan: Vänligen svara på Annonsen, med fullständigt namn, personnummer och sivilstånd, så återkommer vi för lägenhetsvisning.
Stugan ligger i Sälen på Högfjället mellan Lindvallen och Högfjällshotellet. Det är fem minuter till båda och en kvart till Vasaloppsstarten. Det finns två våningssängar i ett stort separat sovrum. En femte person ligger bra i en bäddsoffa. Köket är basutrustat med spis, micro, skafferi och kyl med frysfack. I allrummet finns en härligt Bergslagskamin och TV med Boxer. I den rymliga hallen finns ett nytt torkskåp. Toa/duschrummet är nyrenoverat och helkaklat. Under sportlovet vecka 6-9 är priset endast 4500 kronor.
Stuga i Lunger, Västra Hagby, uthyres. Litet hus i Hagby, helrenoverat år 2005 i lantlig stil. Huset är på ca 80 kvm med kök och vardagsrum på bottenvåningen och rymlig wc/badrum inklusive tvättmaskin och sovrum på övervåningen. Huset är eluppvärmt men med stöd av en väl fungerande Bergslagskamin. Till huset hör även en större altan, grönområden och förrådsmöjligheter. Goda förbindelser både åt Örebro (30km) och Arboga (20km) hållet. Annonsen riktar sig både till företag och privatpersoner. Prisbild: 5000kr/månaden plus el Endast telefonkontakt.
Hej, provar att sälja min finfina Bergslagskamin, inga sprickor eller lagningar. den har varit oanvänd och lagrad hos mig i över 40 år, märkt med 18 EBH 73 vet inte vad EBH är för järnbruk, kanske någon vet? kaminen består av 5 delar. är inte värst stressad att sälja den så skambud besvaras icke! kamin, värme,gjutärn bud över 9000 gäller, budgivningen avslutas när jag vill. MVH Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mysigt 1600 tals "hyres"hus i centrala Kopparberg söker en stor familj och eller framåt kreativ företagare. Massor med rum, bergslagskamin, vedspis, 7 toaletter, butik, loppis, uthyrning, galleri, osv.. = massor med möjligheter. Hyresintäkter finns om man vill = jag kan bo kvar i en del. Beskrivet på Ljusnarsbergs.se - Bygg, bo -Byggnadsinv.. (Huset syns till vänster på bilden) - Kopparberg 1:10 - Kopparberg 1:9 bilderna 7,12 o 7,13. För visning ring ägaren direkt 070-6726633 (bara kontakt via telefon inga mail). Snabb affär + Rätt person = Kom med ett bud. Gärna byte mot ????