Quantcast
Till salu inom

"besman säljes"

Nybro
10 dagar

Köksvåg och besman

450 kr
Blocket.se
Orust
11 dagar

Besman 10kg krönt

400 kr
Blocket.se
Hässleholm
25 dagar

Diverse äldre föremål

Blocket.se
Borlänge
2 månader

Besman, bärok

500 kr
Blocket.se
Falun
2 månader

Besman

900 kr
Blocket.se
Butik

Kulturen 1985. Köksdon

15 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Kulturen 1985 En årsbok

40 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

GAMLA TING FRÅN KÖKET.

100 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Färder och fåglar.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
"1956 Bonniers Trdhft. 127 sidor. (19,5x13cm, 250g.) Illustrerad med fotografier. Mycket gott skick. ""Färderna i denna bok går dels i det förflutna, i litteraturen om strövtåg i markerna. Författaren erinrar om storjägare som Gustav Schröder och Llewellyn Lloyd, om finurliga ornitologiska vetenskapsmän som Carl Agard Westerlund och om entusiaster i fågelintressets förlovade land, England. Dels går färderna i svenska marker av i dag: kring och på Vänern och andra västgötska sjöar och ute vid Västerhavet. Fåglarna är allestädes närvarande i boken tillika med andra invånare i markerna och i vattnet. Det är vardagliga men icke desto mindre intressanta varelser, fåglar som sädesärlor, gjusar, örnar, svartfågel och vitfågel, och fiskar som abborrar, gäddor och laxar, men det är också märkligare företeelser sådana som vättehunden, djävulens besman och Thomas i gärdet."" "
70 kr
Bokbörsen.se
Släp  ·  Eslöv

Hästtransport -96a

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjena. Har en hästtransport ståendes vi inte använder, totalt set mycket fin med mellanvägg helbom o halvbom beroende på hur man vill köra. Dörr fram för enkelt ta sig ur efter lastning. Gummi matta på golvet. Vi bes men enligt besman behövs nytt golv. Då vi mer eller mindre aldrig använder släpet så väljer vi o dumpa priset till lagom nivå så får köparen själv byta. Är en 96a så gämför gärna priset. Får vi inte det vi begär i annonsen får de stå kvar på gården tills vi har tid o fixa det, så storprutare behöver inte göra sig besvär.
8 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Stenungsund

Cadillac coupe deville

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej, har en 72,a Cadillac coupe deville beigegul, med ljusbrunt vinyltak till salu, nybes den 18/10 ua, o ett väl godkänt underede, enligt besman,, går bra o är i bra bruksskick. Tyvärr så har jag inga foton på den i dagsläget, för jag skulle igentligen inte sälja den, men fick inte tag på nåt garage i år, så jag måste göra mig av med den. Önsar svar genom meil tack, om nån blir intresserad.
35 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

VW Golf kombi 2.0 bes ua 17/6 men elstrul -00

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lite körd Golf kombi som jag haft i fem år. Nybes UA 2013-06-17! "Ser fin ut"och "klockren", sa besmannen. 14.100 mil. Bra stereo, fin AC. Nästan nya Nokian Hakka sommardäck på alufälg och dito Hakkapelitta odubbade vinterdäck. Bromsskivor & parkbroms fixat sen ett år. ESP. Något har hänt med elen. Vilket gör att elhissar, backspeglar och centrallås inte funkar. Plus indikerar att bakluckan är öppen trots att den inte är det. Orkar inte rådda i. Skulle ändå byta bil. Därav hyggligt pris.
24 000 kr
Blocket.se
Sedan  ·  Borås

Volvo S40 -98

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nybes UA och med beröm godkänt av besman 29/5. *AC kyler och funkar ordentligt *färddator *cdstereo *elhissar/speglar *kamrem bytt vid 23500 *abs *c-lås *komplett servicebok *drag *farthållare *sätesvärmare *fjärrstyrt c-lås *går mkt bra i motor och låda Säljes pga av för många fordon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 900 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord