Quantcast
Till salu inom: ”

besman säljes

Tidigare annonser till salu

"1956 Bonniers Trdhft. 127 sidor. (19,5x13cm, 250g.) Illustrerad med fotografier. Mycket gott skick. ""Färderna i denna bok går dels i det förflutna, i litteraturen om strövtåg i markerna. Författaren erinrar om storjägare som Gustav Schröder och Llewellyn Lloyd, om finurliga ornitologiska vetenskapsmän som Carl Agard Westerlund och om entusiaster i fågelintressets förlovade land, England. Dels går färderna i svenska marker av i dag: kring och på Vänern och andra västgötska sjöar och ute vid Västerhavet. Fåglarna är allestädes närvarande i boken tillika med andra invånare i markerna och i vattnet. Det är vardagliga men icke desto mindre intressanta varelser, fåglar som sädesärlor, gjusar, örnar, svartfågel och vitfågel, och fiskar som abborrar, gäddor och laxar, men det är också märkligare företeelser sådana som vättehunden, djävulens besman och Thomas i gärdet."" "
Tjena. Har en hästtransport ståendes vi inte använder, totalt set mycket fin med mellanvägg helbom o halvbom beroende på hur man vill köra. Dörr fram för enkelt ta sig ur efter lastning. Gummi matta på golvet. Vi bes men enligt besman behövs nytt golv. Då vi mer eller mindre aldrig använder släpet så väljer vi o dumpa priset till lagom nivå så får köparen själv byta. Är en 96a så gämför gärna priset. Får vi inte det vi begär i annonsen får de stå kvar på gården tills vi har tid o fixa det, så storprutare behöver inte göra sig besvär.
Hej, har en 72,a Cadillac coupe deville beigegul, med ljusbrunt vinyltak till salu, nybes den 18/10 ua, o ett väl godkänt underede, enligt besman,, går bra o är i bra bruksskick. Tyvärr så har jag inga foton på den i dagsläget, för jag skulle igentligen inte sälja den, men fick inte tag på nåt garage i år, så jag måste göra mig av med den. Önsar svar genom meil tack, om nån blir intresserad.
Lite körd Golf kombi som jag haft i fem år. Nybes UA 2013-06-17! "Ser fin ut"och "klockren", sa besmannen. 14.100 mil. Bra stereo, fin AC. Nästan nya Nokian Hakka sommardäck på alufälg och dito Hakkapelitta odubbade vinterdäck. Bromsskivor & parkbroms fixat sen ett år. ESP. Något har hänt med elen. Vilket gör att elhissar, backspeglar och centrallås inte funkar. Plus indikerar att bakluckan är öppen trots att den inte är det. Orkar inte rådda i. Skulle ändå byta bil. Därav hyggligt pris.
Nybes UA och med beröm godkänt av besman 29/5. *AC kyler och funkar ordentligt *färddator *cdstereo *elhissar/speglar *kamrem bytt vid 23500 *abs *c-lås *komplett servicebok *drag *farthållare *sätesvärmare *fjärrstyrt c-lås *går mkt bra i motor och låda Säljes pga av för många fordon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på besman våg