Quantcast
Till salu inom: ”

gamla verktyg säljes

Tidigare annonser till salu

SIDA/ Statens Invandrarverk. 1992. 54 s. Häftad. 24x21cm. 184 gram. Nära nyskick. Formgivning:Ann Wängsjö. Omslag och illustrationer:Eva Lundbäck. ÄR FRÄMMANDE SKRÄMMANDE? är ett pedagogiskt material, som vill stimulera till diskussion och egna tankar om kulturmöten. Materialet, som utvecklar tankar kring några för alla människor centrala begrepp, vill ge impulser till fortsatt arbete med kulturmötesfrågor. Vi lever i en omtumlande tid. Gamla sanningar raseras, nationer splittras, samhällsmodeller ersätts och invand trygghet vänds i otrygghet. Det är då vi behöver ha styrka och mod att nyfiket gripa efter och begripliggöra det obegripliga. Det här materialet visar på några av verktygen för ett sådant arbete.
Peugeot 406 Klubbas på Auktion 26/10 Årsmodell: 2002 Regnr TTK140 Manuell växellåda Skattad och bes, sommar och vinderdäck. Bra bil med få mil. Auktion Onsdagen 26 oktober med start klockan 18.30 (visning från 17.00) Lokalen är vår nya auktionshall på Frösö Park (gamla F4) Boka in den 26 oktober redan nu det kommer att bli en mycket spännande Kvällsauktion med bilar, verktyg m.m Glöm nu inte Onsdagen den 26 oktober. För mer infomation och bilder besök vår hemsida: http://www.jamtlandsauktionsbyra.se/ VÄLKOMMEN!
Ski-doo Safari Klubbas på Auktion 26/10 Årsmodell: 1991 Regnr FFT397 ca 700mil Fullt fungerande skoter Auktion Onsdagen 26 oktober med start klockan 18.30 (visning från 17.00) Lokalen är vår nya auktionshall på Frösö Park (gamla F4) Boka in den 26 oktober redan nu det kommer att bli en mycket spännande Kvällsauktion med bilar, verktyg m.m Glöm nu inte Onsdagen den 26 oktober. För mer infomation och bilder besök vår hemsida: http://www.jamtlandsauktionsbyra.se/ VÄLKOMMEN!
Säljer min gamla tro tjänare, då jag fått ny mobil. Fungerar klockrent och behöver knappast nämna alla egenskaper, men specs finns att läsa här för den som vill: http://www.nokia.se/hitta-produkter/produkter/nokia-n8 Alla original tillbehör (laddare, HDMI adapter, handsfree, USB-kablage) medföljer. Även kvitto från Nokia samt: Nytt skärmskydd 4 väskor Billaddare Extra batteri (ej original) Extra Pink skall+verktyg Komposit TV-ut kabel (ej med på bild) Mobilen är inköpt dec 2010 så den har 1 års garanti kvar. De är olåst och har vissa små repor på huset men inga alls på skärmen. Kan lämnas i Norrköping/Linköping eller postas med postförskott.
Problem med er telefon? Lämna in den till oss så felsöker vi den och lämnar sedan ett kostnadsförslag till er. Vi har en professionell ESD verkstad, Så servicen är professionell. Även våra verktyg är ESD anpassade för att förbättre kvaliten. Samt är vi Skånes ledande och äldsta mobilaffär. Välkomna in! Mobilservice Gamla långebrogatan 34 b 291 59 Kristianstad 044- 21 28 12 www.sebbesmobilservice.com