Quantcast
Till salu inom

"bil leksak ratt massa knappar säljes"

Norrköping
Idag

Tröja xxl

50 kr
Citiboard
Jönköping
Idag

Prylar till hemmet

750 kr
Citiboard
Jönköping
Idag

SAAB 9-3 SE 5D 2.0T 2000

3 500 kr
Citiboard
Landskrona
Idag

Citiboard
Landskrona
Idag

250 kr
Citiboard
Borås
Igår

GOOBAY AUTO DC REGULATED AD...

150 kr
Citiboard
Södertälje
Igår

OPEL ASTRA COMBI 1.6 NJOY

6 500 kr
Citiboard
Hudiksvall
Igår

CHEVA 1960 NYA SKRAPSKYDD

495 kr
Usabil.nu
Butik Storfors
Igår

Opel Astra Cabriolet 1.6 75hk

18 500 kr
Blocket.se
Butik Österåker
Igår

Volkswagen ID3 Life - Priva...

3 695 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Kumla

Renault Megane Scenic -97

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Den perfekta sommar/vinter/familje/shopping/första/andra-bilen. Ja du använder den till vad du tycker är skoj. Den har plats för barn och svärmor, leksaker och vagnar, badbollar och simfenor. Besiktad och skattad till mars 2012 så du kan tryggt vrida om nyckeln och fara iväg på äventyr. Bilen är ju inte sprillans ny så visst finns det en del lackskador och annat oväsentligt som en spricka i framrutan på passagerarsidan. Inget som besiktningsmannen tyckte att det sänkte bilens värde eller estetiska helhetsintryck. Nya stötdämpare bak för en himla massa stålar...extra förstärkta tydligen...kanske med titan då? Lättservice nyligen gjord med frisk Castrololja osv. Kamrem är bytt för någon månad sedan. Den har en massa växlar som fungerar både framåt och bakåt. Centralstyrd bandare som du sköter med bekväma knappar vid ratten. Dragkrok om nu bagageutrymmet inte räcker till ikeakassarna eller om du ska slänga på en antik SMW för att åka på gammelbilträff i Rättvik.Sommardäck i gott skick och vinterpuckar som duger åtm. en vinter till. Asch...det är för mycket att skriva om den. Kom och ta en provtur så får du se att den duger gott flera år till. Men prutar du i telefon eller per mejl...då använder jag den hellre som lekstuga åt grabben. BVSA Extrauppgifter Märke: Renault Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Megane Scenic Hästkrafter: 112 Hk I trafik: 1997-01-10 Motorstorlek: 1998 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 218 g/km Färg: Ljusgrå
11 500 kr
Blocket.se

Leksaker fisher price mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bild 1: Från vänster bak tygkorg hängs på väggen med 3 korgar hårda botten i korgarna man kan hänga i ett hörn på väggen och ha leksaker nallar mm., 30kr 3 mjuka bollar, 20kr. Stapelgrej i massa färger från fisher price man kan även ta dom 2 o 2 och göra till bollar, 40kr Duplo legon några klossar, 3 huvud, 3 bilar, 1 släp, 1 flygplan och en motorcykel och en lego gube kanske någon till om jag hittar dom, 120kr Klosslåda i plast med lock runda, fyrkanter mm, 20kr Aktivitetsleksak med olika djur på, 40kr Leksakstelefon fisher price med med färgglada knappar alla siffror syns inte så bra ljus och ljud leksak, 40kr Mjukt dragdjur kossan med avtagbara rullfötter, 40kr Lok fisher price med rullande boll med ett djur i som rullar i bollen, 40kr Helikopter, 20kr Dragdjur larven i trä, 50kr radiostyrd bärgarn knappt använd, 150kr Har även ratt från fisher price kostade ny 499kr), 120kr Matleksaker, 30kr några leksaker från viking toys kan mejla bilder om någon önskar Kan idag eller imorgon lördag mötas i stockholm eller på annan plats om vi kommer överens om det.
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Hjälteby

EN BIL LEKSAK MED RATT & EN MASSA KNAPPAR

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
EN BIL LEKSAK MED RATT & EN MASSA KNAPPAR
20 kr
Tradera.se
Leksaker  ·  Bromma

Fina leksaker - sparkbil, åkdjur, dator

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Åkbil. Silverfärgad racer. Pryder sin plats fint i barnrummet! 500 kr Rulldjur i form av drake. Draken kan även lätt tas av från underredet och användas som enbart gosedjur. 500 kr Nalle Puh dator. Dator med olika bokstavs-och räknespel och annat skoj. 200 kr Pop-up djur 80 kr Vagn fylld med mega blocks lego. 150 kr Radiostyrd bil, ferrari. Radiostyrd bil för de minsta. Styrs lätt med hjälp av fjärrkontrollen som ser ut som en ratt. 100 kr Radiostyrd brandbil. Radiostyrd bil för de minsta. Styrs med fjärrkontroll bestående av två stora knappar. 100 kr Piano Synth för de minsta med en massa olika melodier och djurläten. 80 kr Alla leksaker är i väldigt fint skick, de flesta är knappt använda. Mega blocks vagnen har dock den minsta målat lite på med en penna, men inget som påverkar innehållet. Priserna är prutade och klara och sakerna hämtas i Bromma.
80 kr
Blocket.se