Quantcast
Till salu inom: ”

bilklädsel helsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Amazon från 1962 säljes i bra bruks skick. Har ägt den i ca 3 år. Bilen är upplagad på all rost av förra ägaren och undereds behandlad! Motor och låda är även dem helt nyrenoverade. Det jag gjort på bilen är: Servat bilen: olja + filter, gått igenom kylaren, spolat rent och ny fräsch glykol samt Bytt alla tänddelar. Satt i helsoffa fram, nya fälgar nya däck. ( Cragar) Varvräknare, sport ratt,orginal finns kvar! Har självklart även orginal fälgarna kvar! Bilen är i helt ok bruks skick, lacken är matt på sina ställen, och är i behov utav en vaxning! Inga byten! Och helst telefon kontakt då jag ej kollar mailen så ofta! /Claes
Volvo 744 1989 säljes. Bilen har gått 25 000 mil så den är frisk i motor och lådor. Den har vibrationsfria dubbla lådor som är spärrade, DVS att den går lagligt. Registrerad med helsoffa med plats för 2 passagerare (+förare). Fräsch i lacken och underredet. Orginal avgassystem och fjädrar. (låter ej mycket och går mjukt). Besiktigad för evigt. En mycket bra traktor som inte är sönderskruvad, går lagligt och är driftsäker. Ring för mer information. Ryckspärr kan ordnas vid intresse. Billigare vid snabb och smidig affär.
Volvo 744 1989 säljes. Mycket fräsch, endast gått 25xxx mil och är väldigt fin undertill, ingen genomgående rost någon stans. Dubbla lådor som är spärrade så att den går lagligt enligt konstens alla regler. Inregistrerad med Helsoffa och godkänd för förare + 2 passagerare, bältesplats för alla finns. Ägd av äldre herre så den är sparsamt körd och frisk i drivlinan. ABS bromsar. En mycket pålitlig traktor för den som söker ett fordon som man inte behöver laga hela tiden. prutmån finns vid snabb och smidig affär, transport kan ev. ordnas inom rimliga avstånd i Skåne (köparen står för fraktkostnaden). Ring eller skicka ett medelande för mer information, ring mellan 16:00 och 22:00 då jag studerar. MVH Pontus.