Quantcast
Till salu inom: ”

bilklädsel saab 9-3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skräddarsydd bilklädsel i halvskinn och mocka. Är som ny, inte sliten eller någonting, använd i ca 1,5år. Klädseln är skräddarsydd till Saab 900 -94 men antar att den passar även i Saab 9-3. Säljes pga det inte passar i min nuvarande bil. Nypris: 5000 kr Säljes för: 3000kr Ring vid intresse då jag inte kollar mailen varje dag. Sms kan även fungera vid frågor.
Hej. Säljer nu våran bil då vi har skaffat en större bil och inte är i behov utav 2 bilar. Bilen är nybesiktigad 2013-10-21 utan anmärkning. Nyskattad den 2013-11-17. Det är en saab 9.3 2.2liters tdi -99 som går bra. Bilen har bara haft 3ägare. Vi har ägt bilen sedan 2004. Sitter en annan sterio i bilen. Orginalsterion följer med. Fin Invändigt. Sitter en svart bilklädsel i bilen. Bara för att det är ljus klädsel som blir smutsig för minsta lilla. inga skador eller så. Fungerande sätesvärmare. Centrallås. Lite rost. extraljus följer med. Sommardäck på aluminiumfälgar och vinterdäck. Bilen har ståt i varmgarage så är fin under. Det är bytt tändningslås så det är en annan nyckel till det. Det är det pixelfel på färddatorn. Bilen är något billigare vid snabb och smidig affär. Vid frågor så ring/smsa eller skicka ett mejl MVH Peter
Formsydd bilklädsel passande saab 9-3 98-03 kraftig och i bra skick med uttag för airbag i framstolarna. Totalt 14 delar.obs ej alla delarna på bilden. Intresserade ringer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.