Quantcast
Till salu inom: ”

saab 9-3 viggen vinge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 93

Säffle
Saab 9 5

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en bakre stötfångaren till en saab 9-3 aero (viggen) liten spricka på över kanten på sidan. Passar till 900 och 9-3 årsmod. -94 till -03. Pris 900 Saab 9-3 aero (viggen) vinge Passar till 900 och 9-3 årsmod. -94 till -03. Pris 700 Saab 9-3 koffertlucka rostfri men en buckla i överkant. har även plasten brevid i nederkant som behövs om man vill montera den på en 900 Passar till 900 och 9-3 årsmod. -94 till -03. Pris 1400 PRIS 2500 för allt BVSA viggen aero 93 9-3 9-3
Säljer en Viggen vinge i mycket fint skick, lackerad i Saab 268 silver, lämnade in den på lackering för detta. Nyligen polerad. Original insatsgängor är utbytta mot nya i stål som är tillverkade då originalet som är tillverkade i mässing är väldigt spröda och går sönder lätt. Insatserna är blästrade samt limmade med epoxilim innan vingen lackerades. Samtliga skruvar är nya, klämmorna på sidorna är blästrade och målade med hammarlack. Saab original täckplugg till antennhålet medföljer. Vingen hämtas i Borås, kan även skicka den med bussgods om så önskas, köparen står för frakten.
Hejsan! Jag har lite grejer över till saab som jag inte har någon användning av.. Powerflex bussning till bärarm, ett paket oanvända. 500 kr 2 st helt nya bärarmar i kartong. 1000 kr en vänster framskärm till saab 900/9-3 rostfri svart. 300 kr AC display "styrningen" satt i saab 2,0t 1995. 400 kr Smsa, maila för mer info/bilder.
Säljer en Viggen vinge i mycket fint skick, lackerad i Saab 268 silver, lämnade in den på lackering för detta. Nyligen polerad. Original insatsgängor är utbytta mot nytillverkade i stål då originalet som är tillverkade av mässing är väldigt spröda och går sönder lätt. Insatserna är blästrade samt limmade med epoxilim innan vingen lackerades. Samtliga skruvar är nya, klämmorna på sidorna är blästrade och målade med hammarlack. Vingen hämtas i Borås, kan även skicka den med bussgods om så önskas, köparen står för frakten.
Modell: Saab 9-3 Aero Salomon Edition Årsmodell: 2002 gjord 200202 Mätarställning: 15 900 mil Färg: Svart Karosseri: Halvkombi Växellåda: Manuell Klädsel: Svart skinn Svensksåld Servicebok Skattad Besiktigad Låga mil Viggen vingen Bilen är även sänkt Info: ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, kyler kanon Airbag förare och passagerare, CD-stereo Elhissar fram och bak, Elspeglar, Elstol förare med minne, Elstol passagerare fram, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Servostyrning, Skinnklädsel med turbo tryck, Viggen Spoiler bak, Sportstolar, Värme framstolar 17" Alu fälgar Aero modell, Delbart fällbart baksäte, Multifunktions ratt. Dimljus fram o bak Vitt sken från strålkastarna. Öppet luftfilter, Lackad grill, Plastmatta i bagageluckan, Tonande rutor, Går kanon i motorn och växellådan Mycket soldis på bilderna, är mycket fin i lacken, Priset går att diskutera, vid snabb affär och rätt person