Quantcast
Till salu inom: ”

biltransport jönköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag önskar köpa eller helst att få en Ford Taunus behöver inte vara besiktad enda kravet jag har på den är att den skall gå att rulla upp på bilkärra och den skall va av model nyare. Skall användas till ronny och ragge projekt hos ett eventföretag. Vad vi betalar beror helt på vad bilen är i för skick men som sagt var så har du en som inte startar och inte går igenom besiktningen som bara står och skrotar så är vi även intresserade utav denna. Vi hämtar bilen omgående på biltransport.
hej ska nu sälja bilen 27 000mil fina vinterdäck elhissar bes till 1mars avställd 96års bilen startar inte. vet inte vad felet kan vara. bilen hämtas med biltransport. obs. det är ingen ny bil.. inga byten pris 2000:- Extrauppgifter Märke: Opel Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Omega Hästkrafter: 136 Hk I trafik: 1996-08-06 Motorstorlek: 1998 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 204 g/km Färg: Mörkröd
Säljer min Volvo 940 turbo då jag inte hinner med den just nu. ca 36000mil bilen är obesiktad,oskattad & har körförbud går bra,men läcker servo olja,måste fixas omgående,troligen ett rör/en slang som gett upp...annars är det nog inte mkt till besiktning halvskinn elhissar cd stereo hyfsade vinterdäck sitter på,skickar med lösa alufälgar till sommardäck. drag vinge inte mkt rost alls,ser faktiskt bra ut för sin ålder. Inga byten. pris 8800kr. OBS! bilen bör tas med biltransport/kärra med tanke på servon. Ring bara om du seriös!
säljer här med min Saab till bättre behövande, säljes hel EJ I DELAR säljes pga. att den inte gick igenom besiktningen följande fel. ej godkänt avgassystem, spindelled, för dåliga stötdämpare bak (har nya), parkeringsbroms otillräcklig, spricka i vindruta, abs. lampa varnar fel. Bilen har ingen generator-rem så kan ej köras ifrån plats biltransport blir alltså ett måste. utöver detta så ska de mesta vara i ordning är priset för högt? ring och ge ett bud.
volvo fl614 -92 med låga mil endast 23600mil ej mycket rost motor TD63 nyare motorn avställd o obes går mycket bra i motor o växellåda flaket är ej fast monterat flakmått L:8.3m B:2.48m behöver reg bes med flak står i pappren som skåp nu under körnings skydd o skärmar har jag til den. billigare blir det inte Ring för mer info 0736-976850 Endast seriösa köpare prutat o klart