Quantcast
Till salu inom: ”

jönköping blocket nässjö möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har en loftsäng i mycket bra skick! Jag måste sälja den då min son inte vill sova i den p.g.a av höjdskräck !! En fin madrass medföljer !! Skrivbord samt hylla till sängen går att köpa på ikea för 749 kr. Sängen är komplett och går att användas med en gång !!! Ingen idé att pruta eftersom sängen kostar ca 1600 som ny utan madrass! Madrassen är endast använd ett fåtal gånger. Endast avhämtning !!!!
Nu ska jag sälja sängen pga ska skaffa dubbelsäng, kan även tänka mig att byta till mig en, kan i så fall lägga pengar emellan. Sängen är köpt ny för något år sedan. Nypris för allt var 4800kr, 200 cm*90 cm Hårdhet medium. Sängramen och sängbordet är i mörkt trä. Allt är i fint skick. Ge mig ett vettigt bud så blir det ditt. Finns mellan Eksjö/Nässjö/Vetlanda. MVH Christoffer 0703519755
2 st Billy bokhyllor i ekfaner från Ikea. Bra skicka! Mått; 203 x 40 x 38 cm Samt 106 x 40 x 38 cm Säljes ihop för 350:- Nypris; 900:- ihop. Passa på att fynda! Har även 2st överhyllor Billy i ekfaner om intresset finns. Säljes för 200:- för båda. Finns i Nässjö och hämtas på plats!
En mycket fin och välvårdad soffgrupp i mörk oxblodsliknande färg har blivit över när vi flyttade ihop. Det är en 3sits, plus två fotöljer. Fruktansvärt sköna att sitta i förhållande till dagens billiga soffor. Soffbordet av trä med klinkersplattor på bilden kan skickas med för 500:- Ev billigare vid snabb och smidig affär. Hämtas i Anneberg mitt emellan Nässjö och Eksjö. Väl mött! Mvh Tony
Nu säljer vi en continental säng för otroliga 6900kr. Billigare kan det inte bli! Polyeter madrass med ett skönt strechtyg. Ord Pris. 9,900:- NU! 6900:- Endast ett få antal hemma till detta kanon pris! Ni är varmt välkomna in i våran butik i Nässjö på sturegatan 9. Vi har även ett stort antal andra möbler till kraftigt reducerade priser!