Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Binson Echorec B1S (No 504) Ett klassiskt eko som är svårt att få tag på! Verkar fungera ok. Finns möjlighet att testa innan köp. Har fler bilder och en kort video som jag kan maila vid intresse. Säljes till högst bjudande. (Bud under 5000:- är ej intressanta) Finns i Umeå. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Binson Echorec B1S rörbaserat eko med transportcase i fantastiskt fint skick säljes. Near mint. Har blivit renoverad och fungerar klockrent. Denna modell var bestyckad med tele-kontakter när den köptes och har inte de obskyra binsonkontakterna som vissa äldre modeller har. Mejla gärna för mer information eller ge mig ett bud. OBS! Lånad bild men enheten är i exakt samma utförande. Finns för provlyssning/hämtning i Stockholm men kan även skickas mot fraktkostnad.
"Ekomaskin"Binson echorec Mod.B1s Allt finns med tom en oljeflaska fungerade Perfekt för 15 år sedan BUD!
Tänkte kolla intresset för mitt Binson Echo. Det är ett Binson Echorec B1s som är är fullt fungerande och i mycket gott skick. BUD!
Nu måste jag tyvärr göra mig av med mitt fantastiskt fina binson-exemplar i originalcase pga andra prioriteringar i studion. Modellen är B1S och den har tidigare varit inlämnad hos fackman och fått en genomgående renovering. Allting fungerar som det ska och estetiskt är den i mycket fint skick, ser nästan ut som ny. Kan provlyssnas i centrala stockholm.