Quantcast
Till salu inom: ”

blå amstaff kennel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Amstaff valpar blå och svarta födda 20 mars hos Swedestaffs kennel.3 hanar2 tikarPappa: Watch-Me-Rolling Fuzzynating "MAXX" 50% woodslinje,topp 10 rankad amstaffhane i Spanien 2005+2006 och Sverige 2008 samt svensk och dansk ChampionMamma: Ti Amo Black Florida 100% woodslinje, utställd excellent i Sverige,Danmark och PolenValparna levereras* Registrerade i SKK* Stamtavla* Vaccinerade* Avmaskade* ID-Märkta med Chip* Veterinärbesiktigade* Doldafel försäkrade i 3år hos AgriaValparna föds upp i hemmiljö och får vara med om allt som ingår i vardagen, vana vid kloklippning och hantering, åka bil och miljötränas med mina vuxna hundar och människor. Stor vikt läggs vid socialiseringen.För mer info om hundarna gå in på Swedestaffs hemsida www.swedestaffs.comMin kennel är godkänd av Svenska Kennelklubbens kennelkonsulenter med valphänvisning samt godkänd av länsstyrelsens att bedriva kennel.
Det finns nu 4 st valpar kvar till salu och dom är 8 veckor och säljklara i slutet på APRIL, föräldrarna är familj hundar och har båda två väldigt stabilt psyke,Fadern är renrasig Amstaff Bluenose med stamtavla och ingår i Kennel. ( P.S stamtavlan har jag inte tillgång till )Mamman är 50/50 Amstaff och Pitbull( Bilder finns på båda föräldrarna )Ingen av dom har lidit eller lider av någon sorts sjukdom eller skador.Med andra ord så har valparna bra gener och extremt goda förutsättningar.Innan någon valp säljs så kommer dom avmaskas,vaccineras och chippas samt besiktas.Priset för en Valp är totalt 4500:-, P.S Dom som är gråblåa/vita säljs för 6000:- Men jag vill ha 1500 i förskott som handpenning. som inte retunerasDå får ni en bestämd turordning och valpen som ni valt tas bort från annonsenSå först till kvarn.Vid intresse ring ( för en snabb affär ) eller skriv ett email så kan jag skicka bilder på valparna och föräldrarna.Räknat från vänster är dom första två beiga valparna tikar (bluefawn) den svarta är en hane, den blåa näst sist till höger är en bluenose hane och den enda bluenosen kvar till salu
Det finns nu 4 st valpar kvar till salu och dom är 8 veckor och säljklara i slutet på APRIL, föräldrarna är familj hundar och har båda två väldigt stabilt psyke,Fadern är renrasig Amstaff Bluenose med stamtavla och ingår i Kennel. ( P.S stamtavlan har jag inte tillgång till )Mamman är 50/50 Amstaff och Pitbull( Bilder finns på båda föräldrarna )Ingen av dom har lidit eller lider av någon sorts sjukdom eller skador. Med andra ord så har valparna bra gener och extremt goda förutsättningar.Innan någon valp säljs så kommer dom avmaskas,vaccineras och chippas samt besiktas.Priset för en Valp är totalt 4500:-, P.S Dom som är gråblåa/vita säljs för 6500:- Men jag vill ha 1500 i förskott som handpenning. som inte retuneras. Då får ni en bestämd turordning och valpen som ni valt tas bort från annonsen. Så först till kvarn.Vid intresse ring ( för en snabb affär ) eller skriv ett email så kan jag skicka bilder på valparna och föräldrarna. Räknat från vänster är dom första två beiga valparna tikar (bluefawn) den svarta är en hane, den blåa näst sist till höger är en bluenose hane och den enda bluenosen kvar till salu
Renrasig, dvs reggad i skk och innehar stamtavla. Nya linjer i Sverige. 52cm hög, 39kg Hd: A/B Ad: UA Ataxia: Clear Blåtigrerad med ljusa ögon, Mycket blått i stamtavlan. Kända föräldrar och från kända kennlar. MH är bokat i augusti 2011. Tillgänglig till friska tikar, mejla och berätta om er tik, har massor av bilder som fås vid seriöst intresse. Pris kan vi diskutera, kan tänka mig en valp.
Hejsan Pga att vi ska flytta så måste vi tänka på hundarnas bästa och där av söker dessa hundar ett nytt hem. Alla hundar har stamtavla och är skk reg. Första bild: American staffordshir terrier valp på 15 veckor. Färgen är bluefawn med blå nos. Acira som valpen heter är rumsren och van vid allt som en hemma miljö ger. En hund som passar för utställning och som kommer att gå långt i det. Pris 9000kr Andra bild: American staffordshir terrier valp på 15 veckor. Färg svart och vit. Aquela som valpen heter e rumsren. Och också van vid allt som hemma miljön ger. Bra utstälnings hund. Pris 6000kr Tre bild: American staffordshir terrier Hane på 2 år från buffalo soldiers kennel. Färg fawn. Snäll hane med mycket motor i sig. Går ihopa med dom flesta hundarna men kan ha svårt för vissa hanar med mycket dominans. Pris 6000kr ( pris kan diskuteras) Bild fyra: American staffordshire terrier Tik på 17 månader. Färg svart och vit från kennel lord of staffs. Snäll hund men passar en ensam person UTAN andra djur. Hon har svårt med andra hundar och gillar inte katter. Denna hund säljes till ett bra hem. Priset är inte det viktigaste här utan att hon får ett bra hem. Pris ( pratar vi om, endast RÄTT HEM) Alla dessa hundar har stamtavla och är reg i skk. Ingen av hundarna säljes till första bästa utan bra hem endast. Inga kamp eller symbol hundar.