Quantcast
Till salu inom: ”

blå fågel servis rörstrand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket tyvärr måste jag ge min 2 vackra perfekt ara för denna typ av mitt jobb och kommer inte att ha tid för dem! de är mycket vänliga ara naturligtvis de behöver lära känna dig, men efter det, lysande talar lite danser älskar att vara ute i bur !! Bra hem vänligen de bara behöver lite en som kan ge dem massor av uppmärksamhet och tid. De är 1 år 6 månader gamla .Dessa fåglar är Immaculate och har matats färsk frukt och grönt men svårt mat sedan den dagen jag köpte them.For detaljer vänligen kontakta oss.
De är 1 år 6 månader gammal och kommer med stor bur, papegoja spela stativ, mat och vatten rätter, mat och leksaker. Jag vill bara att de ska gå till ett bra hem erfarenhet av stora fåglar.De är mycket tamt, lätt att hantera. Bra i samtal, visselpipor, härma folk. Mycket söt och underhållande. Har inga dåliga vanor, ingen plockning, bita, eller något.Dessa är stora fåglar. De är DNA testad, kommer med alla papper och skott. De som inte har erfarenhet och vill ha mer information, skulle jag gärna berätta allt om dem och även vi kommer att skicka dig en live-video show av fåglarna att visa dig hur lekfull de är varandra så kontakta oss för förfrågningar
De tämjde blått och guld ara papegojor. Hälsa kontrolleras, ringmärkt har en sluten ringt mycket god hälsosam och lekfull, mycket bra talare och bra dansare som SEPS på att du lämnar älskar andra husdjur med barn och mycket vänliga de kommer med stor öppen topp bur inklusive leksaker och lucka certifikatet kommer disciplinerad och lyssna till allt och är mycket intelligent. De enda papegojor som har en hjärna av en 5 år gammal människa, pratar, men inte alltför väl ändå så att du kan lära dem vad du vill det språk du vill att de ska förstå och tala. Lär snabbt som de börjar prata från 11-12 månader månader och de är för närvarande 1 år 7 månader gammal.Kommer med:-.1 Månader av livsmedel.bur.toys.outdoors står med leksaker.extra koppar för mat och vatten.Harness & Koppel Röd & svart LargeDet går inte att hålla dem längre som am omlokalisera. Mycket tråkigt att låta dem gå, men jag har inget val och vad jag gör är den enda och bästa lösningen. Så kontakta oss om du behöver information om dem som detaljer, bilder och videoklipp. Tack
Fågel Blå porslin från Rörstrand som inte tillverkas längre säljes. Motivet är inspirerat av kinesiskt 1700-tals porslin. Två djupa ovala fat, 8 djupa tallrikar, 8 flata tallrikar, 8 flata assietter och 1 mindre uppläggningsfat. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skål med lock 1 st, kanna 1 st, mattallrik 10 st, djup tallrik 6 st, assietter 8 st, uppläggningsfat 2 djupa och 2 flata. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.