Quantcast
Till salu inom: ”

blaser r8 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer en Blaser R8 pipa i standardlängd i semiutförande utan öppna riktmedel, 9,3x62. Pipan är köpt förra året på impuls och är helt oanvänd, har inte ens monterats. Med följer även ett Dewey vapenvårds-kit med boreguide, från en annan 9,3a så det är använt. Skickar med 12 Norma Oryx och lite övningsplugg samt två klickpatroner. Pipan kräver licens. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Efter kort bekantskap så säljer/byter jag min Blaser R8 inkl. sadelmontage. Priset gäller ENDAST vid jättesnabb affär. Bössan är endast inskjuten. En ask Norma. Kaliber 308. Kan även tänka mig en bytesaffär av något slag, allting inom jakt är av intresse. Förstår att många frågor kvarstår men då datorvanan inte är så god tar vi resterande per telefon för snabbast möjliga kommunikation. Ring inte efter 22.00. Maila inte. Obs! Lånad bild, har massvis jag kan skicka över. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu är endast slutstycket kvar R8 308 höger. Inte en repa, använt ett fåtal gånger på bana aldrig i skogen. Ny skick. Säljes pga att jag är vänster skytt och har givetvis vänster slutstycke. Lägg ett bra bud så återkommer jag snabbt. Snabb och smidig affär tack. Eventuellt byte mot nått roligt. Kom med förslag men då ska det vara med bild till annars hoppar jag över det. OBS kräver licens.
Blaser r8 Professional 22000 kr Blasermontage 3500 Zeiss victory 3-12x56 riktmedel 40 (belyst punkt) 1,5 år 14000kr Vapnet kräver licens