Quantcast
Till salu inom: ”

blaser slutstycksknopp lrs2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Oerhört skön slutstycksknopp, konformad. För oss män och kvinnor med fullvuxna händer. Passar till alla Blaser R93. Sitter orginal på Blaser R93 Long Range Sporter (LRS2). Längd 34 mm. Vikt 25 gram. Ring så skickar vi.
Då jag svarvade en LRS-knopp till min Blaser så passade jag på att göra några extra som jag nu säljer. Dom är gjord i aluminium och lackade svart med duracoat som är väldigt slitstarkt. Utseendet är precis likadant som originalet! Maila namn och adress så skickar jag i ett brev. Priset inkl frakt. Så länge annonsen finns kvar är det knoppar kvar.
säljer en blaser r93 proff i vänster kaliber 308 , pipan är kapad till 47 cm och gängad vapnet är ett år gammalt lrs2 slutstycksknopp , limbsawer bakkappa pris 20 000 kr jag står för frakten pok. vapnet är licenspliktigt..
säljer en blaser r93 vänster kaliber 308w pipan är 47 cm gängad för ljuddämpare stalon compact , orginal sadelmontage 30 mm ringar , lrs2slutstycksknopp samt limbsaver bakkappa , inköpt 2011-11-21 pris för allt 23000 kr.. obs siktet ingår inte , vapnet kräver licens..