Allt till salu inom "blocket se bilar volvo duett"

Sortering:
Volvo Duett
Butik Berg
2 dagar

Volvo Duett Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Volvo hotrod
Skellefteå
21 dagar

Volvo hotrod Visa liknande

99 000 kr
Blocket.se
Volvo Duett
Butik Karlstad
25 dagar

Volvo Duett Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Volvo Duett
Mark
27 dagar

Volvo Duett Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
Volvo Duett 210
Butik Falköping
28 dagar

Volvo Duett 210 Visa liknande

100 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

A-traktorer  ·  Emmaboda

A-traktor Duett intressekoll

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Tjenare, nu ska ja sälja min Volvo duett 65a pga bil köp. Startar i alla väder. Ny servad med ny topplockspackning, grenrörspackning, olja. Lagliga vinterdäck. ny lackad i somras. men tyvär lite spackel sprickor som har kommit nu i vinter. Mkt rolig duett med rejäl agadiff. Enkel låda spärrad 1-2an. Varvtals regulator. Bra isolerad. Håller bra värme. Ny byggd kardan tunnel. Sommar däck. Ljud: Cd spelare med aux. 2 st 5,5". 2 st mds bas 10". Kan skicka mer bilder vid intresse. Pris:bud Inga skambud. Jag pratar svenska. Kan även bytas mot något roligt på 4a hjul.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Blekinge län

Volvo Duett -66

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Påbörjat renoveringsobjekt. Det mesta är rostlagat. Nya tröskellådor, skärmkanter och sidoplåtar bak. Kvar att laga är golvet bakom höger hjulhus. Motorn startar och går, men behöver ses över. Batteri ingår ej. Utrustad med dragkrok och takräcke. Bilen är avställd sedan 2002, och har troligtvis gått ca. 25000 mil, men vet ej säkert. Pris 9000 kronor, eller ge ett bud. Allt är förhandlingsbart. Ring Conny på tel: 0703206855
9 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Gotlands län

Volvo Duett -67

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Tänkte göra en intressekoll på min Volvo Duett i fint bruksskick. Jag har haft den som sommarbil och ibland som trevlig övernattningsbostad! Enkelt ändras lastutrymmet till säng för 1-2 personer, takbelysning och gardiner är standard i denna pärla. Duetten är nybesiktigad (våren -11) och är såklart skattebefriad, startar var gång - går som en klocka. Om det finns ett seriöst intresse kontakta mig på mail så kan fler bilder och info skickas. Priside; ca 35000 sek. (Finns på Gotland)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

A-traktor Volvo duett

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Hej, säljer nu min duett för e sugen på att testa något nytt, så kan även bytas mot en kapad 240/740 eller något liknande. A- traktorn går bra , sitter nya stift, ny olja, nytt oljefilter på den. Och motorn går bra. Bilen e spärrad på r,1,2 plus varvtalsregulator så går inte i mera än 30km lagligt. I bilen sitter 2st 10" basar och ett slutsteg, så dunkar på bra om man vill det. Mvh: jörgen
22 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västerbottens län

Volvo Duett

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer min fina duett med sorg i hjärtat. Den är i fint skick men är dock lite småfix för den händige tex. måste likströmsrelät bytas då den inte laddar. Jag kan åtgärda det men om ni kan fixa det själv så får ni den 500kr billigare. Takräcke och vinterdäck medföljer. Kan skicka fler bilder vid intresse. Obs! säljer ej till dem som vill göra om den till epatraktor.
30 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj