Quantcast
Till salu inom: ”

blomlådor balkong plantagen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Färgglada prylar att pimpa balkongen med! 1. Gul blomlåda i plåt med hållare. "Socker" från IKEA http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50258304/ Köpt förra sommaren, använd men i fint skick. Färgen finns ej längre att köpa i butik. 99 kr. (ord pris 199 kr.) 2. Parasoll för balkong som ser ut som en vattenmelon. Från Åhléns. Fästes på balkongräcket (ej runt räcke). Köpt förra sommaren men aldrig använt då det ej passade på räcket. Finns ej längre att köpa i butik! 160 kr. 3. Ljusslinga, solcellsdriven från IKEA med lampor i gult, rosa, grönt och rött, totalt 16 st. Köpt förra sommaren och är i fungerande skick. Dock är en röd lampa lite solblekt. Finns ej längre att köpa i butik! 90 kr. (ord pris. 199 kr.) Allt för 300 kr! Hämtas i Länsmansgården, Hisingen.
Shabby chick balkong lådor i grått. Endast använda sparsamt denna sommar. Är som nya. Inköpta på plantagen. Tre krukor ingår till varje " korg". Krukorna är 13cm i diameter och korgen är 41cm bred. 100:-/ korg inkl 3 krukor! Vi har 4 korgar med 3 krukor i varje!
Stor blomlåda med måtten (exkl spalje) 120x50x55 (LxDxH) säljes pga flytt till ny lägenhet med mindre balkong. Dessutom ingår en spaljé som fästs i lådan. Blomlådan och jord köptes nytt på Plantagen i våras med total pris ca 800kr. Vi säljer den pga flytt till en lägenhet med mindre balkong. Perfekt om man vill ha ett eget trådgårdsland eller rabatt på balkongen.