Quantcast
Till salu inom: ”

bmw 2002 tii säljes

BMW R75/5

Göteborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sällsynt tillfälle! Motor till BMW 2002 tii. Motorn är komplett med allt från Kugelfischeranläggning till grenrör. Den går tyst och fint. Förra ägaren köpte den med utgångspunkt att den är renoverad, och det verkar högst troligt. Motorn sitter i bilen på bild, och kan provköras. Besiktad med denna motor för en vecka sedan. Pris 15000 kr. (Bilen på bild kommer också att säljas, då med helrenoverad matching numbers-motor.)
En intressekoll på min dubbel i då mitt mc sug är för stort. Välbehållen 02'a som ej är sönderskruvad. Omlackad röd någon gång på 90- talet ( incaorange orginal). Behöver gå igenom bromsar o byta oljor inför en bes. Oljor o filter o luftfilter ingår i köp. Extra huv o lite smådelar, krysseker från e30 is med perfekt et till 02'an. Kofångare fram o lister som fattas på bilderna medföljer. Priset är inte förhandlingsbart. Ej byte. Ring för mer info. Svara ej på mail.
Tii motor som startar och går bra Turbo pkt Hårdare dämpare Recaro 70-tal 5st alu 13tum med nya däck Detta är en bil som kräver lite kärlek men som är väldigt rå! Bilen måste hämtas på trailer Extra bil med ti motor Bytes mot Porsche projekt 911och 944. Något annat kul kom med förslag! Eller köp den Brevvänner och andra roliga personer är också välkomna men så länge det rör annonsen!