Quantcast
Till salu inom: ”

bo tapper oljemålning 1971 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med integritet, pondus och djup berättar 7 tappra män den dramatiska historien om en man som ställs inför ett dilemma. James Stewart spelar en jordbrukare från Virginia under inbördeskriget. Han vägrar att stödja sydstaterna eftersom han motsätter sig slaveriet, men vill inte heller stödja nordstaterna på grund av sin pacifistiska läggning. När hans son tas till fånga, ger sig Stewart av för att leta efter pojken. Efter att ha upplevt krigets fasor på nära håll, tvingas han slutligen välja sida.
Norma Bokförlag. 2003. 160 s. Inbunden. Nyskick. Ylva Eggehorn skriver korta tankeblänk och längre essäer om kultur, samhälle och tro i »Älska tappert«. Titelessän har underrubriken »om problemet med de goda människorna« och handlar om modet att älska också efter kärlekens sammanbrott. När man nått sin gräns. Men det handlar också om Om Bach och en fågelbur som flyger. Om Marx och det nödvändiga. Om formens moral hos Göran Sonnevi, Joseph Brodsky och Arne Imsen. Om hemliga förbindelser mellan författare som tror att de inte har ett dugg med varandra att göra, om förändringsstress och om tio dagar som försvann ur almackan 1753.
INBUNDEN utan omslag. Tidens förlag 1958. 711 gram. Skrymmande. Bra skick.......Mordet på ärkehertig Ferdinand i Sarajevo 1914 utgör upptakten till de äventyr och upptåg som den tappre soldaten Svejk ger sig in i. I sin nit och hängivenhet verkställer han varenda orden in absurdum, vilket naturligtvis driver hans överordnade till vansinne. Med burlesk humor och dräpande ironi skildrar Jaroslav Hasek den gode soldaten Svejk, som älskar disciplin, militärliv och kejsar Frans Josef så mycket att han gör befäl och myndigheter till åtlöje i hela världen.
Inbunden [kartonage] bok i mycket fint skick. 1993. Stockholm. Tiden. (Utländska Romaner ISBN: 9155040438) Beskrivning :== krigssatir, Mordet på ärkehertig Ferdinand i Sarajevo 1914 utgör upptakten till de äventyr och upptåg som den tappre soldaten Svejk ger sig in i. I sin nit och hängivenhet verkställer han varenda orden in absurdum, vilket naturligtvis driver hans överordnade till vansinne. Med burlesk humor och dräpande ironi skildrar Jaroslav Hasek den gode soldaten Svejk, som älskar disciplin, militärliv och kejsare Frans Josef så mycket att han gör befäl och myndigheter till åtlöje i hela världen. [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 11-18]
Säljes målning av Bo Tapper, motiv; "Trädet" Mått: 1,15 m *0,75 m Högst bjudande!