Quantcast
Till salu inom

"bo tapper oljemålning 1971 säljes"

Lidingö
Idag

Tavlor

1 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Oljemålning Rud Nielsen

400 kr
Blocket.se
Kramfors
Igår

Oljemålning

2 000 kr
Blocket.se
Igår

Ellis Wallin Kurt Nyström

1 700 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Oljemålning av Ragnar Ahrens

450 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

FYNDA - Tavlor, Konstglas,...

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Älska tappert ? och andra essäer

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Norma Bokförlag. 2003. 160 s. Inbunden. Nyskick. Ylva Eggehorn skriver korta tankeblänk och längre essäer om kultur, samhälle och tro i »Älska tappert«. Titelessän har underrubriken »om problemet med de goda människorna« och handlar om modet att älska också efter kärlekens sammanbrott. När man nått sin gräns. Men det handlar också om Om Bach och en fågelbur som flyger. Om Marx och det nödvändiga. Om formens moral hos Göran Sonnevi, Joseph Brodsky och Arne Imsen. Om hemliga förbindelser mellan författare som tror att de inte har ett dugg med varandra att göra, om förändringsstress och om tio dagar som försvann ur almackan 1753.
215 kr
Bokbörsen.se

DEN TAPPRE SOLDATEN SVEJKS ÄVENTYR

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
INBUNDEN utan omslag. Tidens förlag 1958. 711 gram. Skrymmande. Bra skick.......Mordet på ärkehertig Ferdinand i Sarajevo 1914 utgör upptakten till de äventyr och upptåg som den tappre soldaten Svejk ger sig in i. I sin nit och hängivenhet verkställer han varenda orden in absurdum, vilket naturligtvis driver hans överordnade till vansinne. Med burlesk humor och dräpande ironi skildrar Jaroslav Hasek den gode soldaten Svejk, som älskar disciplin, militärliv och kejsar Frans Josef så mycket att han gör befäl och myndigheter till åtlöje i hela världen.
20 kr
Bokbörsen.se

Den tappre soldaten Svejk

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Inbunden [kartonage] bok i mycket fint skick. 1993. Stockholm. Tiden. (Utländska Romaner ISBN: 9155040438) Beskrivning :== krigssatir, Mordet på ärkehertig Ferdinand i Sarajevo 1914 utgör upptakten till de äventyr och upptåg som den tappre soldaten Svejk ger sig in i. I sin nit och hängivenhet verkställer han varenda orden in absurdum, vilket naturligtvis driver hans överordnade till vansinne. Med burlesk humor och dräpande ironi skildrar Jaroslav Hasek den gode soldaten Svejk, som älskar disciplin, militärliv och kejsare Frans Josef så mycket att han gör befäl och myndigheter till åtlöje i hela världen. [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 11-18]
89 kr
Bokbörsen.se
Antikt  ·  Söderhamn

Bo Tapper, oljemålning från 1971

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljes målning av Bo Tapper, motiv; "Trädet" Mått: 1,15 m *0,75 m Högst bjudande!
0 kr
Blocket.se