Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu stockholm säljes

MITTENS
F

Tidigare annonser till salu

Vi har tre små kattungar som nu är redo att flytta hemifrån. Den brunrandiga med vitt bröst är en liten hane och de andra två honor. De är sociala, trygga, lekfulla och vana vid barn. De äter både torrfoder och blötmat och är rumsrena. Hör av er via mail om ni har frågor och skriv gärna och berätta om er själva så hör vi av oss. 500 kr /st.
Vi har två kattungar, hona och en hane som behöver ett nytt hem omgående för att det inte funkar med hunden vi har, i priset så ingår en nyköpt kattlåda,kattsand och kattmat. Katterna är avmaskade men inte vaccinerade Så vi vill att dom två små söta kattungarna ska komma till ett varmt och kärleksfullt hem. så känner du/ni att dom skulle passa hos er så hör av er. OBS!! Dom säljs tillsammans och inte var för sig.
Två st honkatter söker nytt kärleksfullt hem. Katterna är 2 resp 1 år gamla. Dom hamnade hos oss tillfälligt men måste iväg snarast då dom ej går ihop m våran redan befintliga katt. Priset är 200 kr för båda. Innekatter idagsläget, rumsrena, allätare o älskar avocado. Vana vid småbarn och bli oredentligt ompysslade (då bli nerbäddade av barnen osv....så absolut barnvana). Ser gärna att ni ringer eller sms då jag inte kollar meilen ofta. Maskar självklart av dom men för priset är inget annat.
hej, Vi har två tjejer kvar som snart får flytta till ett nytt hem!en är svart & grå råndiga De är 12 veckor. Mamman är russianblue , pappa är mainecoon.. De är väldigt busiga och älskar att leka men är samtidigt väldigt keliga och älskar att gosa. Äter allt dem får, torrfoder, kött mm, dricker vatten, mjölk. Rumsrena, går till kattlådan utan problem. vid leverans är vi *avmaskade 2ggr Ni kan nå våra husse lättast på mobilen.
Otrolig söta och mysig kattungar ,svartvit är en han och andra söta är en fin tjej dom år rumsrena och avmaskat. äter vanlig mat och går på lådan och springer ute :) har blir 12 veckor snar och det är dags för honom att flytta. född den 6 maj. Vill absolut inte att dom ska bli någon sommarkatt som sedan lämnas kvar. Utan att ska komma till ett hem där de verkligen är önskade och älskat. mysig .busig och lekfull