Quantcast
Till salu inom: ”

boj hästlastbil 2470mil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Boj hästlastbil -06, Fiat chassi, 2400 mil, Totalvikt 3850 kg, Tjänstevikt 2500 kg, Tillåten lastvikt 1350 kg. För tillfället har jag den registrerad som tung lastbil men det går att regga om den till B-lastbil. Jag är första ägaren och den har förvarats inomhus hela tiden när den ej använts så den är i utmärkt skick, nybesiktigad i Augusti utan anmärkning, stora 5-års servicen inkl byte av kamrem gjordes förra veckan. Vinterdäck ingår. Den har använts sparsamt så den har ej rullat så många mil. Bakom förar- och passagerarsätena finns 2 stolar och ett bord som går att fälla upp. Vi har även vid tillfällen bäddat och sovit där. A/C, farthållare, kamera övervakning av hästdelen, inbygd dieseldriven kupé och motorvärmare, extra gummimatta på golvet i hästdelen. Ring gärna om ni har fler frågor!
Boj 2-hästars lastbil -2006. Uttagen i Juli 2006. Endast 2470 mil. Fiat Ducato 2,8 diesel. Jag har den registrerad som C-kortsbil 3.850 kg (lastvikt 1350 kg). Jag har de nödvändiga papperna för att registrera om den till B-kortsbil. Den är regelbundet servad på auktoriserad Fiat verkstad. Den är i mycket bra skick och jag är första och enda ägaren. Bakom förarsätet och passagerarsätet finns nedfällbart bord med 2 säte, går även att bädda så att en person kan sova där. Extra förvaringsutrymme ovanför förarhytten. I Augusti förra året gjordes den stora 5-års servicen inkl byte av kamrem. Den har A/C, övervakningskamera, elmanövererade fönsterhissar, inbygd dieseldriven motorvärmare, radio/CD, central lås, farthållare, både sommar- och vinterdäck. Den har alltid förvarats inomhus när den inte använts. I hästdelen finns en extra broddmatta på golvet, jag längde spiltorna med ca 10 cm när jag beställde den. Bra förvaringsutrymme längst bak med 2 st sadelhängare och där finns även reserv hjulet. Mejla om ni vill se fler bilder.
Sidolastat B körkortsbil som ligger bra på vägen. Hästarna åker baklänges och du ser dem lätt genom kameraövervakning. Vill du ha med fler hästar drar lastbilen 2000 KG och du kan även kameraövervaka dem. Hästskötaren sitter bekvämt i passagerarsätet. Lastbilen har öppningsbara takluckor samt sidofönster som kan öppnas. Chassit är bredare än ett standardchassie vilket ger en bekväm gång för hästarna. Du har en övernattningsdel för tre personer och bodelen är utrustad med micro och kylbox. Lastbilen och servad hos auktoriserad verkstad. Som extrautrustning har lastbilen extraljus för bättre sikt samt AC för varma dagar. Lastbilen är en årsmodell 2006 och har rullat 8500 mil. Ring för personlig visning samt för beställning av prospekt. Priside 360.000 SEK plus moms
Säljer nu vår Boj-Wagon med bodel. Övernattningsutrymme över förarplatsen. Eluttag för extern elanslutning. Dieselvärmare, färddator, AC, kameraövervakning, samt backkamera i skärmen. Den har rullat 12.700 mil. Fiat Ducato med 3 lit dieselmotor på 158 hp. Dragkrok (2000 kg). Flyttbar mellanvägg, helt foderbord med två krubbor. Lastutrymme baktill med dubbla dörrar där ett "Vanligt" stallskåp går in. Lastvikt enligt reg-bevis 1000 kg (något mindre i verkligheten) Totalvikt 3500 kg. Körs på vanligt B-körkort. 6 växlad manuell låda. Förbrukning ca 1 liter/mil. Bromsar och bromsskivor är bytta runt om senaste två åren. Dubbdäck på plåtfälg och sommardäck på alu-fälg (bilden). Besiktigad UA i november 2013. Extremt låg, vilket gör tyngdpunkten lägre (hög stabilitet) och ger låg vinkel på lastningslemmen. Allt i bilen fungerar utan problem. Bilen har avdragsgill moms. Priset är angivet Exkl. moms.