Allt till salu inom "fransk flod 5 bokstäver"

Sortering:
Uppsala
Igår

Snyggt Mercedes-Benz A 180...

204 990 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

Fransk bulldog valp efter c...

35 000 kr
Blocket.se
Kiruna
Igår

Kaniner

350 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Fransk vädur

1 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Igår

Fransk vädur

800 kr
Blocket.se
3 månader

Hus/villa för 7.500 kr

7 500 kr
Findroommate.se
3 månader

Hus/villa för 5.000 kr

2 500 kr
Findroommate.se
Butik Ystad
11 månader

Land Rover Range Rover Evoq...

299 000 kr
Bilweb.se
Butik Kristianstad
1 år

Knaus 590 FUS Südwind

349 000 kr
Bilweb.se

Tidigare annonser till salu

Stilla dagar på floden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Bakhåll (Ungern, 2008). Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny.
165 kr
Bokbörsen.se

Stilla dagar på floden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 år
Bakhåll, Ungern, 2008. Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny, förlagsinplastad.
140 kr
Bokbörsen.se

Kärlek vid floden Amur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Norstedts. 1 uppl. 2001. 244 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. Gallrat biblioteksexemplar. 445 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Biblioteksutrustat (inplastat med stämplar, etiketter, kortficka, signummärkning etc). Känns oläst. Något gulnat boksnitt och några mycket små skavanker, för övrigt i nyskick. En ljuvlig, vemodig och rolig roman om en pojkes vaknande intresse för det andra könet och hur han upptäcker en vidare värld än den lilla sibiriska håla där han bor. Kärlek vid floden Amur är den roman som Andreï Makine skrev närmast före genombrottsromanen Det franska testamentet. Det är en alldeles förtjusande roman, både poetisk, rörande och humoristisk, om en pojkes uppväxt i en liten sibirisk håla intill floden Amur Darja. Tajgan är oändlig, vinterkylan hård, snön meterdjup, livet går på lågvarv. Men plötsligt, i tonåren, får romanens jagberättare vittring på ett annat liv. Ett förbipasserande tåg på den legendariska Transsibiriska järnvägen för med sig aningar om Stora världen, en fransk film med Belmondo på den lokala biografen blir en omskakande upplevelse, liksom mötet med kvinnan, kärleken och sexualiteten.
59 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj