Allt till salu inom "fransk flod 5 bokstäver"

Sortering:
Höganäs
16 dagar

Carado C510 Barnkammarvagn

135 000 kr
Blocket.se
Täby
16 dagar

Fransk bulldog SKK(Avel)

5 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
16 dagar

Fransk bulldogg SKK

30 000 kr
Blocket.se
Sollefteå
16 dagar

Home Car 466h, 45 Spirit

74 500 kr
Blocket.se
Laholm
16 dagar

Trappräcke ledstång

Blocket.se
Lysekil
16 dagar

Fransk vädur

650 kr
Blocket.se
Enköping
16 dagar

Kaninungar jättekanin

600 kr
Blocket.se
Haninge
16 dagar

Supersöta kaninungar

500 kr
Blocket.se
Butik Ystad
16 dagar

Gullberg Jansson Värmepump...

23 120 kr
Blocket.se
Kristianstad
16 dagar

Fransk bulldog hanar

11 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stilla dagar på floden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Bakhåll (Ungern, 2008). Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny.
165 kr
Bokbörsen.se

Stilla dagar på floden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 år
Bakhåll, Ungern, 2008. Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny, förlagsinplastad.
140 kr
Bokbörsen.se

Kärlek vid floden Amur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Norstedts. 1 uppl. 2001. 244 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. Gallrat biblioteksexemplar. 445 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Biblioteksutrustat (inplastat med stämplar, etiketter, kortficka, signummärkning etc). Känns oläst. Något gulnat boksnitt och några mycket små skavanker, för övrigt i nyskick. En ljuvlig, vemodig och rolig roman om en pojkes vaknande intresse för det andra könet och hur han upptäcker en vidare värld än den lilla sibiriska håla där han bor. Kärlek vid floden Amur är den roman som Andreï Makine skrev närmast före genombrottsromanen Det franska testamentet. Det är en alldeles förtjusande roman, både poetisk, rörande och humoristisk, om en pojkes uppväxt i en liten sibirisk håla intill floden Amur Darja. Tajgan är oändlig, vinterkylan hård, snön meterdjup, livet går på lågvarv. Men plötsligt, i tonåren, får romanens jagberättare vittring på ett annat liv. Ett förbipasserande tåg på den legendariska Transsibiriska järnvägen för med sig aningar om Stora världen, en fransk film med Belmondo på den lokala biografen blir en omskakande upplevelse, liksom mötet med kvinnan, kärleken och sexualiteten.
59 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj