Quantcast
Till salu inom

"fransk flod 5 bokstäver säljes"

Säter
Idag

Volvo 945 D24TDIC *NYREGG/N...

59 000 kr
Blocket.se
Hallsberg
Idag

Franska Vädurar

500 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Fiat Ducato

309 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Födelsedag siffra 1

300 kr
Blocket.se
Uppvidinge
Idag

Husbil Knaus Sun Ti 600

345 000 kr
Blocket.se
Butik Kristianstad
Idag

Frankia luxury 8400 mercedes

1 085 000 kr
Blocket.se
Butik Kristianstad
Idag

Husbil fullutrustad frankia...

1 085 000 kr
Blocket.se
Tanum
Idag

Citroen HY Foodtruck

300 000 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Fransk bulldog

23 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stilla dagar på floden

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Bakhåll (Ungern, 2008). Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny.
165 kr
Bokbörsen.se

Stilla dagar på floden

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Bakhåll, Ungern, 2008. Inb med skyddsomslag, 120 s. sidor. Erik Svenningson är på resa i Sydamerika. Under slumpartade omständigheter blir han ägare till en gammal hjulångare som stånkar utmed den världiga floden. Komplett med personal, bland annat den ljuvliga Maruja. Och bland passagerarna finns den ljuvliga Sarah. I ett lastutrymme upptäcks Den Fjättrade och ligger bunden på golvet och kräver att bli betraktad som fraktgods. För var dag som går verkar Den Fjättrade bli allt mer lik Svenningson själv. Förlagsny, förlagsinplastad.
140 kr
Bokbörsen.se

Kärlek vid floden Amur

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Norstedts. 1 uppl. 2001. 244 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. Gallrat biblioteksexemplar. 445 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Biblioteksutrustat (inplastat med stämplar, etiketter, kortficka, signummärkning etc). Känns oläst. Något gulnat boksnitt och några mycket små skavanker, för övrigt i nyskick. En ljuvlig, vemodig och rolig roman om en pojkes vaknande intresse för det andra könet och hur han upptäcker en vidare värld än den lilla sibiriska håla där han bor. Kärlek vid floden Amur är den roman som Andreï Makine skrev närmast före genombrottsromanen Det franska testamentet. Det är en alldeles förtjusande roman, både poetisk, rörande och humoristisk, om en pojkes uppväxt i en liten sibirisk håla intill floden Amur Darja. Tajgan är oändlig, vinterkylan hård, snön meterdjup, livet går på lågvarv. Men plötsligt, i tonåren, får romanens jagberättare vittring på ett annat liv. Ett förbipasserande tåg på den legendariska Transsibiriska järnvägen för med sig aningar om Stora världen, en fransk film med Belmondo på den lokala biografen blir en omskakande upplevelse, liksom mötet med kvinnan, kärleken och sexualiteten.
59 kr
Bokbörsen.se