Till salu inom

"bokhyllor begagnat säljes"

Enköping
Idag

Frost

200 kr
Citiboard
Smedjebacken
Idag

Sulky sittvagn

300 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

2 st bokhyllor med glasdörrar

700 kr
Citiboard
Strängnäs
Idag

Engelsk chesterfield soffgrupp

19 500 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

IKEA Liatorp Bokhylla

1 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Elgitarr Ibanez + softcase

1 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

2 st Billy bokhyllor retro

300 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Säng med förvaring (90 cm)

1 500 kr
Blocket.se
Huddinge
5 dagar

Skrivbord och bokhylla i te...

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Soffgrupp i äkta skinn + Bokhylla 4 delar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi ska nu flytta från hus till lägenhet och ska nu sälja en hel del möbler. Denna soffgrupp är i äkta skinn. Två sits-soffan i jättefint skick. Men fåtöljen har funnits i en av våra hyreslägenheter och har vanvårdats av hyresgästen, och behöver rustas upp/sys. Under armstöden alltså. - En bolhylla i fyra delar i mahognybrunt. Speciell design och i fint begagnat skick. Pris kan diskuteras. Nås bäst via SMS 24/h eftersom jag läser på universitetet dagtid, och jobbar vissa kvällar. Kan skicka fler bilder via mail om så önskas. Tacksam för snabba och smidiga affärer!
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Älmhult

Bokhyllor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
3st bokhyllor i 6delar. Varje bokhylla består av 1 nedre och 1 övre del. är i begagnat skick men kan om man vill slipas om och måla. I en av hyllorna finns ett "litet" vitrinskåp med glashylla. I en av hyllorna är det ett skåp och i den sista delen är en vanlig bokhylla. Alla 3 nedre delarna ser likadana ut. Pris kan diskuteras (ursäkta att det är mörka bilder. kan fixas om så önskas) (observera att sakerna i hyllan ej ingår)
200 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Malmö

IKEA Expedit 4x4 bokhylla samt Melltorp bord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tre stycken expeditbokhyllor från IKEA säljes. Bokhyllorna är i begagnat skick men ser helt okej ut. De är dock inte nedmonterade. Orkar helt ärligt inte montera ner dem och vi flyttar snart. Därför säljer jag dem för ynka hundra kronor styck. Säljer även ett Melltorpbord från IKEA. Fint skick. Nypris 599. Du får det för 150 pix. Två svarta stolar "Ilva style" kan du få med på köpet om du vill.
100 kr
Blocket.se

IKEA bokhylla / tv-bänk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En bokhylla / tv-bänk från IKEA i bra begagnat skick säljes. Mått: Bredd: 190 cm Höjd 35,5 cm Djup 38 cm Kan användas både liggandes (som på fotot) och ståendes. Ena långsidan (undersidan) är dock repig och därför används möbeln med fördel liggandes med den repiga sidan nedåt eller ståendes med den repiga sidan mot väggen. Säljes för 100 kr eller till högstbjudande.
100 kr
Blocket.se

Bokhyllor och skåp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 bokhyllor i träfaner, 4 hyllplan och två lådor i basen. B 37 cm, D 40 cm, H 220 cm. Bokhyllorna är i fint skick. 575 kr. Ett skåp i träfaner, 3 hyllplan. B 72 cm, D 40 cm, H 148 cm. Skåpet är fint utanpå men i begagnat skick inuti. 125 kr. Paketpris, 650 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
650 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj