Quantcast
Till salu inom: ”

bord 50-tal säljes

50-tals bord

Leksand

Tidigare annonser till salu

Riktigt schysst Diner-bord med fyra stolar. Stolarna är röda med vit kan och kromade ben. Bordet är vitt med en bred kromkant runt om och kromade ben. Bordet är sjuk snyggt och riktigt häftigt för diner, och 50-tals älskaren. Matgruppen är inte i nyskick och det är vissa slitningar på det. Stolarna har inte lika mycket fyllning som de en gång hade och bordet har vissa märken, varav det största finns på bild. Säkert något som går att fixa till. Bordet säljes pga att ett mindre bord ska införskaffas. Hör av er för mer bilder eller för att komma och kika på det. Som sagt, detta bord är verkligen grymt om man gilla denna typ av inredning!
Liten matsalsgrupp (Troeds, 50-tal) i jakaranda: 4 smäckra stolar (behöver ny klädsel) samt 1 bord inkl. 1 tillhörande iläggsskiva (135 x 92 cm; med skiva 185 cm långt). Rektangulärt med svängda sidor. Pris för 4 stolar och bord: 400 kr. 6 stolar i mahogny varav 2 karmstolar. Behöver viss renovering: ny klädsel (stolarna har avtagbara sitsar) samt limning i vissa fogar. Pris: 200 kr för alla 6. Samtliga möbler finns i Göteborgs innerstad. Annonsen ligger ute t o m 9 augusti. Därefter är möblerna inte längre tillgängliga för försäljning.
1. Runt soffbord Ikea Vejmon i björkfaner, är i så gott som nyskick. Bordet är 90 cm i diameter och är 47 cm högt. Säljes för 600 kr (nypris 1295 kr). 2. Superfint lackat 50-tals soffbord med fötter i mässing och tidniningshylla. Bordet är i gott skick. Längd 90 cm, bredd 52 cm, höjd 57 cm. Pris 750 kr 3. Teak sängbord i fantastiskt skick. Nyligen slipat och oljat. Höjd 55 cm, längd 43,5 cm, bredd 31,5 cm. Pris 350 kr