Allt till salu inom "border collie"

Sortering:
border collie/samojedhane-...
Härryda
Idag

border collie/samojedhane-...

8 000 kr
Blocket.se
underbara Enzo
Arvika
3 dagar

underbara Enzo Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Transportbur, hund
Lidköping
4 dagar

Transportbur, hund Visa liknande

450 kr
Blocket.se
Rasmus och Nils
Värnamo
5 dagar

Rasmus och Nils Visa liknande

7 500 kr
Blocket.se
Emil
Värnamo
5 dagar

Emil Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
COLLIE PETS sidobord Svart
Butik

COLLIE PETS sidobord Svart

1 549 kr
NYTT Jotex
The Border Collie
Butik

The Border Collie

380 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 10

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholms län

Border Collie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu e det bara våran underbara Hugo kvar! Han e tillgiven, lydig, barnkär och älskar att få vara med överallt. Vi vill hitta ett kärleksfullt och aktivt hem till honom. Han kan redan gå fot, sitt, ligg mm. Hugo är uppvuxen i barnfamilj och är helt förälskad i barn, vi tror att han kommer passa till agility och lydnad. Han är redan vaccinerad, chippad och vet-besiktad. Hans föräldrar är lugna och trevliga familjehundar som mest tränas i lydnad. Ej SKK reggad. han är född 28/2-2011. Säljes endast till seriösa köpare. Hemmet viktigare än priset.
6 000 kr
Blocket.se

Hundvakt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej! Jag har en liten border collie tjej som behöver lite sällskap. Hon är en vallhund så kan du valla eller vill lära dig är det ett plus. eller är du en äldre dam/herre med mycket kärlek går det också bra. Hon är van vid hästar. Du ska vara över 18 år. hon finns i stora mellösa. maila så hör jag av mig.
0 kr
Blocket.se

Studerande letar lägenhet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker en lägenhet eller ett mindre hus på grund av förändrade familjeförhållanden . Jag är väldig skötsam , ordningsam och trevlig tjej som studerar och jobbar extra . jag har en liten fin border collie som alltid är snäll och glad som vill bo med mig . Jag söker en 1:a eller 2:a , eller ett mindre hus . Önskar helst ett boende lite söder om Kalmar , men har någon ett intressant bonde inne i Kalmar så har jag inget emot det . Tror ni att ni har något som passar så hör mer än gärna av er .
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skellefteå

Underbar "Bordertjej"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Hejsan! Tyvärr så måste vi sälja våran Alice. Hon är född 21/2 2011.Hon är på papper en bordermix men ser ut som en Border Collie.. Hon är oerhört lyhörd,snäll och glad. En lydig dam som stannar,går fot mm mm...Hon säljes endast till någon med gott om tid, som dessutom vet vad de innebär att ha en liknande hund. Intresserade ringer!!! Svarar alltså inte på mail!! En möjlighet att köpa en fantastiskt fin hund alltså!! Pris: 4000:- Tel: 0730318850 Mvh/ Lena
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Järfälla

Underbar valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Det är med sorg i hjärtat jag måste sälja min nyinköpta valp. Det visade sig att min dotter är allergisk. Messi är blandras/border collie, han är smart och otroligt lättlärd. Är bilvan och rumsren. Ni måste se honom. Ni får med på köpet en massa mat, leksaker, bilklädselskydd och en säng till honom. Jag vill egentligen inte sälja honom men jag har tyvärr inget val :( Han kommer på inkallning och jag har knappt använt koppel på honom. Han har stor potential att lära sig bli duktig i agility. Jag vill verkligen hitta ett bra hem till Messi för det är han verkligen värd.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj