Quantcast
Till salu inom: ”

bp ljungmans bensinpump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljungmans modell 281. B för 2-taktsbensin. År 1959. Något för Saab 2-takts, DKW eller veteran moped ägare! Slangen och handtag finns. Dock saknas nyckel och veven man justerar % blandningen med, -kan hända att dessa kommer fram så småningom. Texaco står det på den nu, -kan naturligtvis bli en Caltex, shell eller BP om man vill. Ingen gravrost, men i behov av lack som synes. Mätartavlan på baksidan är inte lika fin som den på framsidan. Prisidé: 7500:-. Eller bud.
Nostalgi bensinpumpar Ljungmans star 45 RETRO. Pumpen tillverkades mellan 1938-1950.Pumpen är tillverkad i glasfiberarmerad plast med chassi i stålprofiler. Pumpen är mycket välgjord. Kan fås i önskad färg och bensinbolag. T.EX. carltex, esso,bp,texaco koppartrans,shell mm.Pumpen kan fås även som barskåp.Pumpen levereras komplett med slang,pistolhandtag och ljusglob.Pumpen är 2200 mm hög.
Har ett antal Bensinpumpar 2st 50 talare, 2st 60 talare, 2st 70 talare se bild. Vill bli utav med alla på en gång men går även att dela. Ge ett bud. Se bild. Maila vid intresse.