Allt till salu inom "brandspruta"

Sortering:
Brandspruta
Nässjö
7 dagar

Brandspruta Visa liknande

1 050 kr
Blocket.se
Muddra själv, muddring
Butik Järfälla
1 månader

Muddra själv, muddring Visa liknande

52 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Äldre Brandspruta

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Enastående historiskt föremål med en patina som inte kan köpas för pengar. Kan fungera som blickfång i ett skyltfönster eller designavbrott i en bostad. Den finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt centrallager. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: OK skick. Funktion ej testad, kanske inte heller av interesse. Brandsprutan bär verkligen spåren efter alla åren med sig. Mått: Höjd: 74 cm, Diameter: 26 cm Uppge artikelnummer 28271.
1 380 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sandviken

Volkswagen 1200 limo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
På grund av att köparen av bilen ändrat sig, så är den fortfarande till salu. Först till kvarn gäller, håller ej bilen telefonledes. Så skynda på så kan den bli din. Bubbla årsmodell 1950. Ny motor från en brandspruta, gångtid 30 t. komplett förutom stötfångare och vänster bakskärm, klocka funkar. Endast en ägare. Ring om intresse finns, för ytterligare info. Endast telefonkontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
55 000 kr
Blocket.se

Bra barnböcker billigt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fina böcker i bra skick. Säljes i paket för 250kr. Det blir ca 21kr styck. Myror i badbrallan Charlie och Lola Ojdå men det var inte jag Billy och den mystiska katten Visst är Lotta en glad unge En vintersaga Hatti-fnatt hatt boken Peter Pan Brandspruta nr elva Snabel Fabel Emma går till tandläkaren Vilda djur Äventyr i nöjesparken En rulle julpapper och en julpåse fås med på köpet, maila och hämta i Piteå.
250 kr
Blocket.se

Brandspruta,Kopparbunkar,Mjölkkanna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Brandspruta Pris:200kr Mjölkkanna Pris:175kr 2St Kopparbunkar 2L Pris:125kr/st 1St Kopparbunkar 4L Stämplad NORA Pris:200kr 2St Kopparbunkar 1,5L och 5L Pris:100kr för 1,5L bunke samt 225kr för 5L bunken.
100 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj