Allt till salu inom "brios skrinda med gummihjul"

Sortering:
Skrindan fåtöljer
Bromma
Idag

Skrindan fåtöljer Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Skrinda
Uppsala
Igår

Skrinda Visa liknande

500 kr
Blocket.se
skrinda i trä
Haninge
Idag

skrinda i trä Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Flakvagn fyrhjulsstyrd
Hultsfred
Igår

Flakvagn fyrhjulsstyrd

3 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Huddinge

Brios bilbarnstol BRIO Zento

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en blå/svart Brios bilbarnstol Zento. Inköpt på Babyland 2009-10-24 för 2095:-. Kvittot finns kvar samt bruksanvisningen. Kostar idagsläget 2895:- Jag vill ha 800:- Bilbarnstolen har inte varit med i någon krock eller är förstörd på något sätt. Bilbarnstolen har bara använts ett fåtal gånger då farmor varit i stan då vi själva inte har bil.Barnet har nu bilkudde därav säljer vi den. Ring 0737242894 vid frågor eller om ni vill komma titta på den.
800 kr
Blocket.se
Snöskoterdelar och tillbehör  ·  Västerbottens län

Gummihjul till hjulboggie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gummihjul för metallfläns Ytter diam: 122mm Inner diam: 51mm CC-bulthål: 67mm Passar äldre snöskotermodeller med hjulboggie. Se mer info på vår hemsida. ********************************* Reservdelar och tillbehör på postorder - Snabbt & enkelt! Postorder som det är tänkt att vara. Billiga priser och snabba leveranser!!! Inga "lånade" lagersaldon - Allt på EGET lager! Enkla betalningsalternativ: - Kortbetalning - Faktura - Delbetalning www.rinab.nu
75 kr
Blocket.se
Möbler och Heminredning  ·  Smedjebacken

Hörnskåp, cd-hylla, skolbänk och skrinda

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hörnskåpet är helt handgjort, från ihopsättning till gångjärn. Fint kurbitsmönster som även det är handgjort. Underdelen är ca96cm högt, ca50cm brett och ca38cm djupt. Överdelen är ca68cm hög, ca50cm brett och ca38cm djupt. 300kr Cd-hyllan har plats för massor av cd skivor och snurrar runt för att komma åt skivorna lätt. Samtliga hyllplan finns med, en och annan plutt för att hålla upp dem har dock vandrat vidare tyvärr men finns att få ta på billigt och lätt. 150kr Skolbänk i använt skick. Kul nostalgisk detalj i barnrummet. Om man har platsen vill säga, det har tyvärr inte vi länge... 100kr Skrinda, perfekt för de långa utflykterna med små barn. Får plats med mycket packning i de här och barn som inte orkar gå hela dagen!! 200kr Kollar mejlen dagligen så hör du av dig blir det snabbt svar!!
300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Älvsborg

Dragsele, skrinda och hundpulka

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Letar efter två dragselar av segerbaden-berg modell eller liknande till mina hundar. En jaktlabbe och en större blandras. Skrinda och hundpulka är jag också ute efter. Skicka gärna en bild alternativt en bra beskrivning samt ett prisförslag så hör jag av mig. Skrinda och pulka hämtas inte alltför långt ifrån Borås och selar kan skickas - jag betalar självklart frakten! Maila eller ring (inte allt för sent då jag är småbarnsförälder...)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Skrinda Svensktillverkad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Svensktillverkad av obehandlad furu. Välgjord och stabil skrinda med gummihjul, 17 cm i diameter. Levereras delvis monterad Utvändigt mått: Längd 90, Bredd 45 Upptill invändigt: Längd 83, Bredd 40 Lastyta: Längd 83, Bredd 28,5, Höjd 21 cm Maxlast 40 kg _________________________________ VILL DU FÅ SKRINDAN SKICKAD TILL DIG eller Önskar beställa för avhämtning i någon av nedanstående butiker: BESÖK VÅR E-BUTIK GENOM LÄNKEN NEDAN Backaplan Göteborg (nära ÖB) Färgfabriksgatan 1 tel: 031 226822 Trestad Center ( mellan Trollhättan och Uddevalla) 0521 255000 OBS!! Se öppettider under infotexten
899 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj