Allt till salu inom "barnvagnar brio begagnat"

Sortering:
Brio liggvagn
Lund
5 dagar

Brio liggvagn Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Brio Happy
Alingsås
1 månader

Brio Happy Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Brio Go
Nacka
7 månader

Brio Go Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Bromma

Brio Happy -08

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Brio Happy kombivagn med hårdlift. Vagnen är ursprungligen svart men nu mer chokladbrun i färgen (se foton) pga solen, men dock inte fläckig. Vagnen är hel och ren och har en ny broms på ena sidan. Höj- och sänkbart handtag samt svängbart, du behöver alltså inte lossa sittdelen för att vända handtaget åt ena eller andra hållet. Rymlig varukorg som är lätt att ta loss och tvätta. Fotsack ingår också ( finns ej med på bild) I köpet får du även en Babybjörn sele orginal, begagnat skick men liksom barnvagnen hel, ren och fullt funktionell.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Brio Sing Sittvagn brun/svart -08

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Brio Sing, endast sittdel från -08. Färg: Brun/svart. I fint begagnat skick. Dock: - Ena fästet på suffletten är trasigt men fungerar ändå. - En reva finns i skumplasten på handtaget. - Lite solblekt. Har sytt en "keps" till suffletten då jag tyckte den var lite kort. Nytt oanvänt regnskydd till just Brio Sing inköpt -12. Nytvättad (från rökfritt hem)
1 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Dalarnas län

Brio kombivagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu vår svarta/vinröda kombivagn. Tillhörande mjuklift/åkpåse, extra sittdyna och regnskydd. Vagnen är användbar och med teleskopstyre. Bra förvaring under. Vagnen har nu rejäla hjul från en teutoniavagn då det blev punktering på ett av brio originalhjulen och ej möjlighet fanns då att laga det, men originalhjulen medföljes så man kan fixa punkan med ny slang bara om man vill. En superbra vagn, fint begagnat välvårdat skick. Passar från födseln fram till 3-4 år. Kan skicka fler bilder om så önskas. Pris prutat och klart!!
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Brio duo barnvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Fin Brio duo barnvagn i svart och beige från -06 säljes. En separat, rymlig liggdel kan när barnet blir lite större lätt bytas till en sittdel, vilket gör att vagnen har lång användningstid! Mycket bekväm och stadig att köra, och med rejäla hjul som passar bra till vårt Norrlandsklimat. Den stora korgen undertill är mycket användbar. Vagnen säljes i begagnat skick, med vad det innebär av små (diskreta) skönhetsfel på tyget och dylikt. Men den är fortfarande mycket fin och fullt funktionsduglig. Tygdelarna är tvättade och fräscha så klart. Inköpspris 5999 kronor. Svara per mejl, eller sms mellan klockan 07 och 23.
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Brio barnvagn ligg- och sittdel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Brio barnvagn med liggdel och sittdel säljes. Vagnen är i mycket gott begagnat skick. Den är från 2004 och använd av 4 barn främst som liggvagn. Vagnen kan användas som extravagn på balkongen eller i bilen. Vagnen är mycket behaglig att köra. Hjulen är lufthjul och högre bakdäck har punktering. Om så önskas ingår en ny slang. Detta ingår; Sittdel Hårdlift med madrass Fotsäck
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj