Quantcast
Till salu inom: ”

browning bar longtrac 30-06 vänster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Drev- och vakjaktspaket säljes, inköpt för ett år sedan och i mycket bra skick. Detta ingår i paketet: Browning Bar LongTrac Composit 30-06 med QR-baser och kolvkamshöjare. För personlig stockjusering medföljer 6 mellanlägg. Följer även med lite olika bakkappor för inpassning av längd på kolv. Modellerna har 51 cm kallhamrad pipa i ett stycke FN Herstal-stål och passar lika bra för drevjakt som för precisionsskytte. Vapnet kräver licens. Aimpoint 9000L 2 MOA med QR-ringar OXO 4-10x50 Belyst med QR-ringar Eftersökslampa med fäste, följer även med kolvströmbrytare och en extra lampa. Kan köpas med ett Trijicon 2,5-10x56 med QR-ringar istället för OXO-kikaren men då för 26000kr.
Tänkte sälja min Longtrac i kaliber 30-06 Finns så klart spår av användning, men är i gott skick och går fint. Den oranga fluorescerande pricken saknas på kornet. Men det fungerar felfritt ändå. Har varit i min ägo bara några månader. Men skall avyttras för andra projekt. Trästock, löstagbart 4 skotts magasin, weverklackar, ett enkelt rödpunktsikte av okänt märke ingår (ingen prutmån på att ta bort det). Licenspliktigt vapen så klart
Vapnet är i utmärkt skick, 51cm pipa, öppna riktmedel med fiberoptiskt korn, siktramp med vit guidelinje, halvautomatisk omladdning med vänsterutkast, Stålklackar av Weavertyp sitter monterade på lådan, löstagbart kryssmagasin med plats för 4 patroner, förgylld avtryckare, säkring i varbygeln bakom avtryckaren, oljebonad valnötskolv i lyxkvalitè, tät nätskärning på både pistolgrepp och förstock, gummibakkappa, kolvlängd 35,5cm, vapnets totala längd endast 104cm! Tillfälle till unik halvautomat i vänsterutförande! Vapnet är licenspliktigt.
Säljer nu min halvautomat för ja köpt en annan bössa. Bössan är inte ett år gammal. Som ny. Skjutit cirka 40 skott med den. Det sitter ett belyst Samsta 2,5-10 42 sikte med leupold quick release fäste på. Inget värstingsikte men d funkar alldeles utmärkt. Ring kollar aldrig mejlen. Vapnet är licenspliktigt!!!
Browning bar Longtrac new elite vänster. I nyskick. Caliber 30-06 Medföljer Browning vapenportfölj samt Aimpoint 5000 sikte med quickrelease fästen och ringar på siktet. Fler bilder fås efter önskemål Vapnet kräver licens 15.000 kr eller seriösa bud