Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Peugeot Speedfight 3 inkl ljudpaket. Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0mil Färg: Grey Stone Info: Här pratar vi den nya generationens sportscooter med en design och konstruktion som gör konkurrenterna gröna av avund! Eller vad sägs om dubbelkolvs radialok, wave bromsskiva på 215 mm, eluttag och 8 liters bränsletank? Lägg sedan till grymma vägegenskaper så har du helt enkelt framtidens scooter - redan nu. Du får ljudpaketet på köpet!
Tjena! Säljer nu min speedfight 3 p.g.a att jag ska börja köra cross igen. Jag är den enda ägaren och har haft den i ca 1 år. Mopeden har i dagsläget rullat 320 mil och har genomgått service vid 100 mil och nyligen vid 300 mil (kvitto finns!). Den går som en klocka och har aldrig varit trimmad. Den är utrustad med ett unikt ljudpaket, kolla länken! http://www.youtube.com/watch?v=JwUzlrhTJys Pris; 20.500 :- (kan diskuteras) Tel; 0738-132 915 (nås bäst efter kl 16 på vardagar då jag går i skolan!!)
Peugeot Speedfight 3 inkl ljudpaket. Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0mil Info: Här pratar vi den nya generationens sportscooter med en design och konstruktion som gör konkurrenterna gröna av avund! Eller vad sägs om dubbelkolvs radialok, wave bromsskiva på 215 mm, eluttag och 8 liters bränsletank? Lägg sedan till grymma vägegenskaper så har du helt enkelt framtidens scooter - redan nu. Du får ljudpaketet på köpet! Som innehåller slutsteg, subbas, 2 st diskant/mellanregister, samt volym och subbaskontroll på styret. Monterat och klart!
Tjena! Säljer nu min moppe efter 1,5 års ägande, jag är den enda ägaren och har haft den sen ny, årsmodell 2010. Mopeden är i fint skick och har ett inbyggt ljudsystem som fanns som tillval från peugeot. Den har gått lite över 600 mil och är servad regelbundet hos auktoriserad mekaniker, kvitto på allt som gjort finns! Förövrigt en väldigt ball moppe med bra tryck i ljudet så man hörs när man rullar fram! Se länken för video på ljudet!! http://www.youtube.com/watch?v=JwUzlrhTJys För mer info ring, smsa eller mejla gärna! Priset kan diskuteras...
Peugeot Speedfighter 3 Endast 19900:- Mätarställning: 0 mil Typ: Touring/Landsväg Info: Automatisk växellåda, Nu har du möjlighet att köpa en helt ny Speedfight 3 till ett mycket bra pris 19, 900kr ord 22, 900kr tveka inte vi har bara 3st kvar i lager ! Drivelife hjälper dig med körkortet om det behövs bara 3, 600kr för ett am körkort. Ring eller Maila oss i Örebro så berättar jag mer om våra erbjudanden !