Quantcast
Till salu inom: ”

bruna primeboots säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 38, dam 1. Svarta Primeboots, Stl 38, köpta på Raglady 2010. Inköpspris: 2699Kr, Nu: 1600kr 2. Paladium, Stl 38, köpta på Karltex 2011. Inköpspris: 1199Kr, Nu: 850kr 3. Bruna Primebootsen, Stl 39, köpta på Yoko Yap 2012. Inköpspris: 2899Kr, Nu: 2200Kr De Bruna Primebootsen samt Palladium skorna är nästintill oanvända! Båda Promebootsen är insmörjda! Alla tre Kvitton samt kartongerna till de svarta Primebootsen & Palladium skorna är sparade!
Skor, stl. 39, dam Jag säljer mina bruna Primeboots för att kunna köpa ett par nya skor, dem är köpta i Mars detta året och sparsamt använda, alltså i jättefint skick! Supersnyggt att vika ner skaftet, eller bara ha dem som dem är. Dem är normala i storleken (39) och verkligen jättesköna att gå i, ett plus är att de går använda året om och att man inte halkar i dem när det är halt! Vill få sålt dem snabbt så priset kan diskuteras vid snabb affär!
Skor, stl. 38, dam Hej Säljer nu mina bruna primeboots med nitar längst bak. Skorna är storlek 38 och jag säljer dom eftersom dom ej kommer till användning längre. Skorna är sparsamt använda och är i väldigt fint skick. Jag köpte dom på TARA för 3299 kr, men säljer dom för 2000 kr. Priset kan även diskuteras vid snabb affär Med vänliga hälsningar Sandra.
Skor, stl. 39, dam Nu säljer jag mina mellanhöga mörkbrunaPrimeboots. Skicket är bra och de har inga större skavanker! Har ingen användning för dom längre då jag skulle behöva en storlek mindre.. Säljer dom för 700 kr men skulle även vara intresserad av att byta mot ett par i 38. Helst bruna mellanhöga men är öppen för förslag. Snabb affär uppskattas :) Storlek 39 Orginal pris: 2899 /Tilda S
Skor, stl. 38, dam Säljer mina bruna primeboots som är 2 år gamla. De är i bra skick och de har omklackats nyligen. Stl 38 Hör av er för mer bilder :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.