Quantcast
Till salu inom: ”

bruzaholm vädurspump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har två stycken fabriksnya och helt oanvända vädurspumpar av originalfabrikatet Bruzaholms bruk till salu. Dessa tillverkades på 1990-talet. En vädurspump är en vattenpump som drivs av fallande vatten i mindre vattendrag. En fallhöjd på 1,2 meter kan pumpa 1100 liter vatten per dygn med en stighöjd på hela 9 meter, helt utan annan energitillförsel. Vädurspumpar kan fungera i årtionden utan service och energikostnader. Kontakta mig så skickar jag en pdf - kopia av tillverkarens broschyr. (Obs, bortrest 15 - 23/4)
1st bruzaholm vedpanna troligen från sent 50 tal. Köpte hus för ca 1 år sedan och då stod denna panna med en 750l Ack tank använde systemet i ett par månader funkade bra men man fick elda alldeles för ofta när det började bli kallt, 160m2 hus. Bytte hela systemet till 1500l och ny panna så därför säljer jag nu denna. Enda nackdelen är att plåtskyddet har lossnat lite på ena sidan, inget som påverkar någonting förutom utseendet. Enkelt fixat om man är någorlunda händig.
Ska nu sälja min bruzaholm no27 gjutjärnspis på grund av renovering i hemmet. Bra värmekälla för både hushåll som garage. produktinfo: Bruzaholm är en nytillverkad gjutjärnsspis, konstruerad efter en av Sveriges mest sålda spismodeller. Spisen är förbättrad genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor. Den sammanlagda vikten har därför ökat till 115 kg vilket gör att spisen avger strålningsvärme under en längre tid än den ursprungliga modellen. Vikt: 115kg Färg: Svart Medeleffekt: 5 kW Verkningsgrad: 79,7 % CE-godkänd: DIN EN 13384-1 Höjd: 325 mm Bredd: 560 mm Djup: 465 mm Anslutning: Bak Nypris: 11400 kr spisen är ungefär 2 år gammal. Ring eller maila. 8000 kr eller bud
En "gammal" typ av pump som enbart drivs av vattentrycket och som förr såldes av claes ohlsson. har visst också tillverkats av bruzaholm. Kolla i ladorna! Behöver den till en avlägsen jaktkoja i mellan-norrland där vi inte har el men med rinnande bäck.