Quantcast
Till salu inom: ”

bruzaholm vädurspump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har två stycken fabriksnya och helt oanvända vädurspumpar av originalfabrikatet Bruzaholms bruk till salu. Dessa tillverkades på 1990-talet. En vädurspump är en vattenpump som drivs av fallande vatten i mindre vattendrag. En fallhöjd på 1,2 meter kan pumpa 1100 liter vatten per dygn med en stighöjd på hela 9 meter, helt utan annan energitillförsel. Vädurspumpar kan fungera i årtionden utan service och energikostnader. Kontakta mig så skickar jag en pdf - kopia av tillverkarens broschyr. (Obs, bortrest 15 - 23/4)
1st bruzaholm vedpanna troligen från sent 50 tal. Köpte hus för ca 1 år sedan och då stod denna panna med en 750l Ack tank använde systemet i ett par månader funkade bra men man fick elda alldeles för ofta när det började bli kallt, 160m2 hus. Bytte hela systemet till 1500l och ny panna så därför säljer jag nu denna. Enda nackdelen är att plåtskyddet har lossnat lite på ena sidan, inget som påverkar någonting förutom utseendet. Enkelt fixat om man är någorlunda händig.
En "gammal" typ av pump som enbart drivs av vattentrycket och som förr såldes av claes ohlsson. har visst också tillverkats av bruzaholm. Kolla i ladorna! Behöver den till en avlägsen jaktkoja i mellan-norrland där vi inte har el men med rinnande bäck.
Bruzaholm "vädurspump",mycket bra skick,större modellen W4,så gott som oanvänd,finns i Dala-Järna, 1900:-. 0281-20638,070-213 13 74.