Quantcast
Till salu inom

"buick grand national gnx till salu säljes"

Butik Sundsvall
Idag

Hyundai Grand Santa Fé 2.2...

148 000 kr
Kvd.se
Butik Kungälv
Idag

Citroen C4 Grand Picasso 1....

16 500 kr
Kvd.se
Butik Skövde
Idag

Buick Special 1964 V8 Autom...

129 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Buick Electra 225 ht 1970 4...

159 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Buick Skylark 1967 2dr hard...

215 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Dodge Monaco 1967 V8 383ci...

179 000 kr
Blocket.se
Butik Skövde
Idag

Buick Electra 225 Cab 1965...

225 000 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Idag

Volkswagen Grand California...

739 900 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Jeep Grand Cherokee

34 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Tyresö

Buick Grand national GNX -87

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej ska nu sälja min Buick GNX grand national. Har alltid haft bilen i garage samt regelbundna servicar för varje säsong. Sitter en original v6a turbo motor som i sin nuvarande stund har 430 hp och är genomgången av en motor firma i USA innan jag köpte den hit till Sverige.Var även med i ett 4 sidors repotage i bilsport för drygt en månad sedan med massa bilder och information. Ring mig om ni är av intresse så kan jag berätta mer om denna ovanliga modell
295 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västervik

Buick T-Type (GNX, Grand national) -87

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Detta är en bil i mycket fint skick, tog själv hem den ifrån Florida för ca 6 år sen. Jag är den enda ägaren i Sverige. En mycket ovanlig bil, endast en handfull liknande bilar i Sverige. Den har en V6:a med Turbo intercooler som är orginal för dessa bilar. Motorn är helt nybyggd ifrån grunden på firma(kvitto finns) med smidd vev, smidda kolvar och nya lager och packningar överallt mm... Passade även på att installera ett separat styrsystem så att nya motorn skulle få dem bästa förutsättningarna för att gå så bra som möjligt och att en själv kan kolla upp så allt står rätt till. Köpte även till en toouch screen att ha i bilen vid färd som är kopplat till nya styrsystemet så jag kan välja vilka värden jag vill se och även spela in för att återgå och se hur motorn går mm... Finns så mycket att berätta om denna bil så vid seriöst intresse så svarar jag gärna på era frågor och funderingar. Då jag jobbar så oerhört mycket så har bilen bara stått i garaget de senaste 2 åren och har bara startast upp för kortare rundor runt kvarteret. Tycker den skulle få rulla mer så därav annonsen, bilen är nyligen besiktigad, utan anmärkningar. Kan tänkas att ta något i byte, EJ saab! Provkörning endast vid seriöst intresse och pengarna i "handen".
179 000 kr
Blocket.se
Fordon  ·  Västervik

Buick T-Type (GNX, Grand National).

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Detta är en bil i mycket fint skick, tog själv hem den ifrån Florida för ca 6 år sen. Jag är den enda ägaren i Sverige. En mycket ovanlig bil, endast en handfull liknande bilar i Sverige. Den har en V6:a med Turbo intercooler som är orginal för dessa bilar. Motorn är helt nybyggd ifrån grunden på firma(kvitto finns) med smidd vev, smidda kolvar och nya lager och packningar överallt mm... Passade även på att installera ett separat styrsystem så att nya motorn skulle få dem bästa förutsättningarna för att gå så bra som möjligt och att en själv kan kolla upp så allt står rätt till. Köpte även till en toouch screen att ha i bilen vid färd som är kopplat till nya styrsystemet så jag kan välja vilka värden jag vill se och även spela in för att återgå och se hur motorn går mm... Finns så mycket att berätta om denna bil så vid seriöst intresse så svarar jag gärna på era frågor och funderingar. Då jag jobbar så oerhört mycket så har bilen bara stått i garaget de senaste 2 åren och har bara startast upp för kortare rundor runt kvarteret. Tycker den skulle få rulla mer så därav annonsen, bilen är nyligen besiktigad, utan anmärkningar. Byte kan vara av intresse, EJ saab! Provkörning endast vid seriöst intresse och pengarna i "handen". Fler bilder och kontakt info finns här: http://www.blocket.se/kalmar/Buick_T_Type__GNX__Grand_national__34258785.htm?ca=18&w=1
179 000 kr
Nitroz.se

Buick turbo motor grand national

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
säljes en styck buick grand national motor med låda. original förgasar turbo motor v6 med aut. dock är turbon rasad. i grund och botten en likadan motor som ligger i buick gnx. vin diesel kör en sådan i the fast and furios. bygg en dräpare i vinter och stoppa i volvon. det är INTE motorn som ligger i bilen på bilden utan en original motor och låda.
3 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västervik

Buick T-Type ( GNX, Grand National) Ev byte -87

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Detta är en bil i mycket fint skick, tog själv hem den ifrån Florida för ca 6 år sen. Jag är den enda ägaren i Sverige. En mycket ovanlig bil, endast en handfull liknande bilar i Sverige. Den har en V6:a med Turbo intercooler som är orginal för dessa bilar. Motorn är nu helt nybyggd ifrån grunden på firma(kvitto finns) med smidd vev, smidda kolvar och nya lager och packningar överallt mm... Ca 550Hk. Passade även på att installera ett separat styrsystem så att nya motorn skulle få dem bästa förutsättningarna för att gå så bra som möjligt och att en själv kan kolla upp så allt står rätt till. Köpte även till en toouch screen att ha i bilen vid färd som är kopplat till nya styrsystemet så jag kan välja vilka värden jag vill se och även spela in för att återgå och se hur motorn går mm... Finns så mycket mer att berätta om denna bil så vid seriöst intresse så svarar jag gärna på era frågor och funderingar eller kom och titta. Kan tänkas att ta något i byte, EJ saab! Snackare undanbedes! Provkörning endast vid seriöst intresse och pengarna i "handen".
169 000 kr
Blocket.se