Quantcast
Till salu inom: ”

grand danois valpar säljes

Tidigare annonser till salu

Åtta stycken Grand danois valpar föddes den 23 mars. Både mamman och pappan har stamtavlor och pappan har deltagit i några utställningar. Vid leverans kommer valparna att ha: -Vaccinerats -Chippats -Avmaskats -SKK registererats -Veterinärbesiktigats P.S Endast seriösa svar! Valparna säljs INTE yngre än 8 veckor. I kullen finns 6 hanar och 2 honor. 9000:- för honorna 8000:- för hanarna Transport kan eventuellt ordnas mot betalning. Hör gärna av er: Robin 0768147125 Hem 0411-41973
Alla valpar från denna kull är sålda men vi väntar en ny kull i slutet på maj. Så hör gärna av er om intresse finns. Vi har nu en kull med valpar av den lite grövre typen av grand danois. De är jämt tigrerade och har fina vinklar och proportioner. Föräldrarna är stabila familjehundar och både modern och fadern bor hos oss. valparna är leveransklara den 15/4 då de är 8veckor gamla. Vid leverans är de självklart. vaccinerade. veterinärbesiktigade. avmaskade. registrerade i skk Vi har en liten uppfödning där vi sätter mentaliteten i första hand men även strävar efter vackra hundar som fungerar i utställningsringen.
Nu har våra härliga killar blivit 5 mån, dom är vacc två gånger, regelbundet avmaskade, idmärkta,vetbes ua, och reg i skk, samt doldafel försäkrade i tre år. Koppelvana och så gott som rumsrena. Valparna är mycket trevliga, lugna och sociala är med oss på det mesta och väldigt trygga. Välkommen att höra av er vid seriöst intresse:) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två underbara gossar födda 24/8 söker varaktiga hem, där du gärna har vana av rasen, gärna är utställningsintresserad men framförallt vill ha en ljuvlig familje medlem som förgyller er vardag. Valparna är regelbundet avm,vacc två g, idmärka, vet bes ua samt inreg i skk. Är dolda fel försäkrade i 3 år. Två glada, positiva friska killar som är stabila i alla lägen. Vid seriöst intresse är du välkommen att höra av dig.