Quantcast
Till salu inom

"grand danois valpar säljes"

Butik Uppsala
3 dagar

Renault GRAND SCENIC Grand...

129 500 kr
Bilweb.se
Butik Södertälje
3 dagar

Citroen C4 Citroën Grand Sp...

242 400 kr
Bilweb.se
Butik Växjö
3 dagar

Okänd Övrigt LV

27 995 kr
Bilweb.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falun

Grand danois valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Alla valpar från denna kull är sålda men vi väntar en ny kull i slutet på maj. Så hör gärna av er om intresse finns. Vi har nu en kull med valpar av den lite grövre typen av grand danois. De är jämt tigrerade och har fina vinklar och proportioner. Föräldrarna är stabila familjehundar och både modern och fadern bor hos oss. valparna är leveransklara den 15/4 då de är 8veckor gamla. Vid leverans är de självklart. vaccinerade. veterinärbesiktigade. avmaskade. registrerade i skk Vi har en liten uppfödning där vi sätter mentaliteten i första hand men även strävar efter vackra hundar som fungerar i utställningsringen.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Grand danois valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Leverans klara valpar. valparna är 17veckor valparna har färgen gul skk köpeavtal Valparna är regestrerade i SKK. vid leverans är valparna: Chip märkta med micro chip har med sig sin stamtavla avmaskade vacinerade 2 gånger vetrinärbesiktade intyg ej äldre 7dagar valparna är doldafelförsäkrade 3år agria valparna har lite koppel vana. nästan rums rena. har inget häng på ögon eller mun mail besvaras inte, vid intresse eller frågor ring.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hörby

Underbara Grand Danois hanar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har våra härliga killar blivit 5 mån, dom är vacc två gånger, regelbundet avmaskade, idmärkta,vetbes ua, och reg i skk, samt doldafel försäkrade i tre år. Koppelvana och så gott som rumsrena. Valparna är mycket trevliga, lugna och sociala är med oss på det mesta och väldigt trygga. Välkommen att höra av er vid seriöst intresse:) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hörby

Grand danois

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Två underbara gossar födda 24/8 söker varaktiga hem, där du gärna har vana av rasen, gärna är utställningsintresserad men framförallt vill ha en ljuvlig familje medlem som förgyller er vardag. Valparna är regelbundet avm,vacc två g, idmärka, vet bes ua samt inreg i skk. Är dolda fel försäkrade i 3 år. Två glada, positiva friska killar som är stabila i alla lägen. Vid seriöst intresse är du välkommen att höra av dig.
10 000 kr
Blocket.se