Allt till salu inom "byggnadsställning krause climtec 7m"

Sortering:
Oskarshamn
Idag

Byggnadsställning

6 900 kr
Blocket.se
Butik Sverige
12 år

Har du företag och är intre...

Hyrahyra.se
Butik Jämtlands län
13 år

Loch Ness Terror

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
14 år

Hyr Haki Byggnadsställningar

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
14 år

Hyra Läktare

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
14 år

Hyra Bord / Stol / Bänk

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
15 år

Hyr Slipmaskin, Borrmaskin,...

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
15 år

Hyr Slipmaskin, Borrmaskin,...

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
15 år

Hyr Slipmaskin, Borrmaskin,...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Byggnadsställning Krause, ClimTec 7 meter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Stabil ställning för alla typer av arbeten, Krause modell ClimTec som är lätt att montera och smidig att förvara. Typgodkänt av SP nr 193502. Lastklass 3 = 200 kg/m². Tillverkad i kraftig aluminium. Påbyggnadsbar byggställning i tre sektioner: Grundställning, första plan och andra plan som tillsammans ger en arbetshöjd på ca 7 m. Genom den stegliknande ramuppbyggnaden och de träbelagda ställningsplanerna (2st totalt) med genomgångslucka, är det väldigt enkelt att äntra ställningen. Trappor, avsatser eller sluttningar löser ClimTec enkelt, att kompensera för höjdskillnader genom de tätt placerade tvärstagen. V-ställda stödben för säkerhet, stödytan blir större i både längd och bredd. Fötterna är utdragbara och skjuts in för att underlätta vid transport, längd min/max 1,75/1,90 m och bredd min/max 1,05/1,40 m. Hjulsats samt två extra stödben ingår också, de tillför ytterligare flexibilitet, stabilitet och säkerhet. Mått plattform: L1,5xB0,6 m. Nypris: ca.15,000 Kr
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

KRAUSE BYGGNADSSTÄLLNING Clim Tec

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Krause byggnadsställning Clim Tec 5 m (arbetshöjd på ca 7 m) 9500kr (Nypris ca 14.000kr) Produktínformation:Stabil ställning för alla typer av arbeten. Krause modell Clim Tec som är lätt att montera och smidig att förvara. Typgodkänt av SPnr. Lastklass 3=200kg/m.Tillverkad i kraftig aluminium. Påbyggnadsbar i tre sektioner. Grundställning, första plan och andra plan som tillsammans ger arbetshöjd på ca 7 m. Genom den stegliknade rambyggnaden och de träbelagad ställningsplanen (2 st totalt) medgenomgångslucka, är det enkelt att äntra ställningen. Trappor, avsatser eller sluttningar löser Clim Tec enkelt, alt kompenserar för höjdskillnader. Hjulsatser samt två extra stödben ingår, de tillför ytterligare flexibilitet,stabilitet och säkerhet. Längd: 1,75/1.9, bredd: 1,05/1,40. Mått plattform:1,5*0,6m.Köptes: 2009. Använd fåtal gånger. Varit förvarad inomhus, så gott somnyskick! Hitta ett fynd! Tack för att ni läste annonsen.
9 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tyresö

Stor byggställning från Krause - Climtec

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Följande är till salu: En byggnadsställning från Krause (Climtec) med många tillbehör och är ca 3,5 år gammal och i bra skick. Rullställningen är klassad enligt SS-EN 1004 lastklass 3 och är byggd i kraftig aluminium samtidigt som den ändå är lätt och säker att arbeta med. Följande delar ingår: - 2 sektioner, arbetshöjd ca 5 m - Påbyggningsbar för ytterligare en sektion - Hjulsats: Kraftiga låsbara rullhjul - Arbetsplan har kryplucka - 4 st barlastvikter för ställningen vilket ger stabilare arbete på hög höjd - Tvärsgående fästen för stabilare byggställning Bra att veta: - Det är möjligt att bygga på höjden med ytterligare en 3:e sektion - blir då lite över 7 m i arbetshöjd. - Det är möjligt att koppla på ytterligare stödben för bättre stabilitet.
6 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj