Quantcast
Till salu inom: ”

cadillac 1956 cab till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cadillac coupe de ville 1956. Helrernoverad för ca 5år sedan. Intagen i Sverige 2005. Allt är i kanonskick! bör ses! Fungerade orginalsterio, ombyggt till FM och AUX uttag. Mycket fint krom runtom. För mycket att skriva, ring vid frågor. Ej intresserad av testpiloter. event byte är intressant mot Cadillac cab -55,56. plus pengar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lincoln Premiere 1956 2d HT. Bilen är i mycket bra brukskick, Motor:368 cu in (6,0 L) Lincoln Y-block 3-växlad Turbo-Drive automatisk Bilen klassades som lyxvagn -56 då den kom. Finns ingen rost någonstans, den är underbar att köra. Den ryker till när man startar den så en genomgång av motorn, är det som står på tur om jag inte säljer bilen! Fast det är inget som är akut! Bilen är besiktigad U.A sitter nya däck som endast gått ca 100 mil. Kontakta endast om möjligt intresse finnes! Byte kan vara intressant mellan 1959-1962 Ford/Chevrolet/Cadillac/Mustang Cab ev. pengar kan läggas emellan!
Vill köpa en Cadillac t.o.m. årsmodell 1956. Gäller det en Cab så kan årsmodellen vara t.o.m. 1970. Allt av intresse. Maila och tala om vad ni har så hör jag av mig.
Har mycket nya och begagnade delar till Cad sent 50-tal. Skärmar, huv, dörrar till 4 dörringar, renoverade och kromade mätarhus, ny tygcab svart Cad 59-60, gummidetaljer, renoverade fina elhärvor till 1958 ser 62 cab, nykromade och nyzinkade delar, bland annat kompletta kofångare mm mm, vet att bilden inte är någe vidare, men det va va jag jade just nu