Quantcast
Till salu inom: ”

café till salu nyköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

StaffUp Sverige AB söker för kunds räkning en erfaren kock. Vi söker kockar heltid/deltid med minst 3 års erfarenhet samt utbildning som vill vara med från början inystartad Tapasrestaurang med centralt läge i Nyköping Du ansvarar för inköp och planering av både café, tapasrestaurang och catering. Arbetet kräver att du klarar av högt arbetstempo och har god planeringsförmåga. Restaurangen har både inom- och utomhusservering Tjänsten omfattar arbete både i varm- och kallkök, dag som kväll.
Stuga på landet med härliga gräsytor för lek och samvaro. 4-bäddar fördelat på 2 sovrum,allrum och kök med utrustning för 4 personer samt dusch och toalett. Härligt trädäck på 2½ sida av huset och utemöbler både på trädäcket samt på gräsmattan.Grill finns såklart.Färg-TV, DVD-spelare samt X-box . Ca 15 km från Nyköping , för trevliga besök på Nyköpingshus, hamnområdet med restauranger och cafeer eller strosa långs gågatan i centrum.Fina utflyktesmål som Parken Zoo, BodaBorg, Gripsholm Slott och Sagostigen. Fina skogar för promenader och grusvägar för den som vill jogga en runda. Välkomna till Rosenkälla!
Chromade riktiga barstolar mycket tunga 1000kr/st finns 8st Pall tunga 600kr/st finns 3st (ser ut som barstol utan ryggstöd) Bord 60 x 62 cm: 400kr/st alla 10 för 3500kr/ink moms Kassa gammal modell 3000 kr/ink moms Kompisar undanbedes Maila så kontaktar vi er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Riktigt snygg byrå och otroligt romantiskt. Med alla sina lådor sväljer den massor. Attraktiv och efterfrågad möbel som inte är så lätt att få tag på numera. Målad (ej inuti lådorna), shabbad och vackert textat med Van Goghs café och caféets adress i Arles i Frankrike. Mått: Höjd: 136 cm Bredd: 81 cm Djup: 53,5 cm Pris: 3200:- men kan eventuellt prutas vid snabb affär. Finns i Nyköping
Hej! Jag säljer mitt bageri och kaffe som är stora. Allt som du behöver som bagare finns där. Den ligger i mycket bra och centralt läge i Oxelösund. Mycket kunder. På grund av anställning och jobb på ett annat ställe har jag ingen tid därför kan jag öppna bara på lördagar och söndagar nu. Man säljer här kakor tårtor café. Nu börjat också varmt matbuffé och blir godkänd. Hyran är ungefär 8000kr plus moms 2000kr. Jag vill för det 150000kr. Kan du inte betala hela summan säger för att hitta kanske någon lösning för det.