Quantcast
Till salu inom: ”

calle örnemark konst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En av världens mest fascinerande kostnärer med utställningar och verk över hela världen! Calle Örnemark är i dag bosatt i Gränna. Han är mest känd för sina träskulpturer. Framförallt världens högsta konstverk, den 103 meter höga statyn "Det indiska reptricket" i Tenhult utanför Jönköping och statyn av Jätten Vist vid avfarten från E4 till Huskvarna. Även skulpturen "myteriet på Bounty" i naturlig storlek med massor av mindre trägubbar har hyllats internationellt. Jag säljer skulpturen eftersom jag inte har plats på väggarna i lägenheten och vill inte att Calles vackra konst ska stå inpackad på vinden...de ska hänga på väggen och inspirera och glädja folk med sina vackra färger och rena linjer... Skulpturen är 110 cm hög och 32 cm bred (6 cm tjock)
Boken är i mycket fint skick. OBS: Signerad av Calle Örnemark på försättsbladet. Inbunden bok. 1983. [Huskvarna]. [Rydheims tr.]. (Konst & Arkitektur ISBN: 91-7260-887-0) Detta är boken om den fantasktiske Calle Örnemark och hans fantastiska skulpturer i trä. De flesta och största finns på Riddersbergs gård i Småland. Avtagsvägen dit är en avtagsväg man aldrig glömmer. Boken presenterar samtliga de viktigaste skulpturerna på Riddersberg. Den berättar också om människan och konstnären Calle - mannen som vägrar ta inträde och som aldrig ger upp drömmen om att göra det omöjliga möjligt.
Huskvarna 1987 200x210 mm Klammerhft 36s ill i färg. Tryck: Rydheims
Calle Örnemark, Husqvarna, höjd: 16
Boken är i fint skick. Inbunden bok. 1983. [Huskvarna]. [Rydheims tr.]. (Konst & Arkitektur ¤2 ISBN: 9172608870) [Wilkman's Antikvariat - Kundservice, telefon: 0736-144049 (vardagar 11-18)]