Quantcast
Till salu inom: ”

campingvagn säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Smidig fin och lättdragen tältvagn. Under semestertrippen i år ökade bränsleförbrukningen med 0,5dl/mil, med fullastad bil. (Audi A4) Monteras upp på mindre än 5 minuter, då är det bäddat och klart. Hel och fin. Imregnerad i år. Soltak. Praktiskt transportkapell. Stort förvaringsutrymme under madrasserna. Stor koffert som sväljer mycket packning. Årsmodell 1990. Besiktad till april 2015. Ny påskjutsbroms juni 2013 Däcken gått ca 200 mil. Tjänstevikt 230 kg. Totalvikt 450 kg. 070-5551139. Ring inte efter 21:00.
Tältvagn, campingvagn,Combi-Camp från 1990 bes fram till 2015-07-31. Skattebefriad pga låg totalvikt 450 kg mkt lättdragen! Vi har modifierat ett takräcke + takbox som medföljer, perfekt om man har lite plats i bilen. Tältduken är impregnerad förra sommaren den är helt tät! Stort förtält i fint skick. ( Använt ett par gånger) I lådan vid draget finns det en dubbel kokplatta som drivs av gasol. Kokplattan är inte estetiskt tilltalande men fungerar. Finns även et mycket fint 40 liters kylskåp som medföljer. Ring för mer info eller maila! Priset kan diskuteras ! Mvh Claus och Annika
Stort garage/lager för bilar, båt, campingvagn osv... Takhøyde ca 9 meter Det finns ett större garage att hyra. Ytan är cirka 240kvm garage plus parkering på utsidan . Hyran är 140 kr/kvm och år inklusive moms. Kan hyras pr månad eller pr år. Centralt läge intill E4:an under Tøre Centrum återfinns garage/lagerytor. Stålhall uisolerat men med kondens skydd i tak.Betongplatta isolerat. Luftig och tørt. Inget skyltläge. För planritning och mer information vänligen kontakta mej.
Hej! Säljer en släpvagn med kåpa och stödhjul. Väger 120kg och lastar 380kg totalvikt 500kg, Jag har haft den till campingvagn samt transport av sopor vilket den är perfekt till. Liten och smidig tar inte mycket plats på tomten. 200X110cm Inga brister i besiktning bara att använda. Nya vinterhjul med dubb sitter på, rullat ca 20mil under senaste två vintrarna. Sommarhjulen har bra mönster och är sedan vagnen köptes. 155RX13"c P.O.K Annars behåller jag kärran.
Nästan nya jättefina sparkcyklar som laddas upp för härlig körning. Perfekt att ha med i campingvagnen eller på båten när man vill köra runt och se sig om eller för att köra till jobb, skola eller affär när man vill ha det lite bekvämt. Lätta att packa ihop och tar ingen plats. Man kommer långt på en laddning. Har stöd så att de kan ställas fristående. Vi säljer båda två som nästan är i nyskick för endast 450kr st eller en 8-hundring för båda. Har för mig att de kostade 999kr st när vi köpte dem.

... eller prova att söka på campingvagn minihusvagn