Quantcast
Till salu inom: ”

canon g12 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

PowerShot G12 ger otroliga bilder med HS System och ett förstklassigt Canon-vidvinkelobjektiv. Helmanuellt läge, RAW, frontratt och linsfilteradapter (tillbehör) ger professionell kontroll. Egenskaper • HS-system • 10 MP CCD med hög känslighet • 28 mm vidvinkel, 5x zoomobjektiv, hybrid-IS • 7,0 cm (2,8") vari-angle LCD, Electronic Level, OVF • Frontratt, helmanuell & RAW • HD-filmer, HDMI • Läge för högt dynamiskt omfång • Smart Auto • Multiaspektfotografering Riktmärket.
Har en Canon G12 i nyskick som köptes för en utlandsresa. Dock slutade det med att jag tog med systemkameran ändå så den är väldigt lite använd. Canons "top of the line" kompakt. Fotar i RAW IS Vidvinkel Ni som hör av er vet vad ni får. Köptes på Scandinavian Photo här i Göteborg 22 juni i år (2011) för 4790:- Kvitto finns och fås med. Kan skickas mot förskottsbetalning och då bjuder jag på frakten. Annars finns den självklart för avhämtning. 3500:- prutat och klart, billigast på blocket.
Säljer min underbara Canon G12 kamera, haft den sen i mars 2011. Allt som kom med när jag köpte den följer givetvis med även här. Den är lite extra utrustad med filter adapter från Canon och ett polariserat filter. Bilderna och video som denna kamera tar blir fantastiska, en otroligt bra kamera för både amatörer och proffs. Kan skickas på posten om du inte bor i göteborg.
Läser du annonsen vet du nog vad det är men här finns all info http://www.cyberphoto.se/info.php?article=G12 jag har 2 extra batterier litet smidigt stativ vidvinkel add on lins macro add on lins polfilter minneskort Vill byta mot en system kamera,Nikon eller Canon inget annat, helst med 720P filminspelning men inget krav Ska den säljas är det 3700kr som gäller
Har för många kameror och säljer därför min sparsamt använda Canon g12. Den har vridbar 2,8 tums skärm, 5 x optisk vidvinkelzoom, bildstabilisator, RAW - format, mm. Används ofta av fotografer då dom inte orkar ha med sig sina större kameror. Den är ca ett halvår gammal, inköpt på Media Markt med kvitto och garanti kvar. Nypris var ca 5000kr + kameraväskan 200 kr, som följer med. Jag kan skicka bilder på den om så önskas!