Quantcast
Till salu inom: ”

cardsplitter comhem säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett mycket fint och bara sporadiskt använt hemmabio 2.1, perfekt för dig som vill få ett bättre tv ljud samt streama ljud tex spotify från en dator eftersom detta hemmabio har bluetooth inbyggt! HDMI ut, optisk ljudingång, Aux samt Usb ingång på sidan. Nypris 4995kr säljs för 1700kr. säljer även en digitalbox för comhem DCB-9401z, dubbla scart,optisk ljudutgång, funkar med cardsplitter 400kr. Samsung digitalkamera ST-550 i kartong, ett extra batteri samt väska, 12Mpix, 4,6 opt zoom, 28mm vidvinkel, Mycket fint skick, Nypris 3495kr säljs för 1400kr. Finns i centrala Östersund för avhämtning & ring för mer info eller maila, prata in ett meddelande om jag ej svarar så ringer jag upp!
Väldigt många hushåll har idag flera digitalboxar eller TV. För att kunna se på de kanaler man betalar för på flera apparater försöker kanalbolagen få dig att betala för en produkt du redan betalar för, genom att sälja så kallade tvillingkort, som innebär en ökad månadskostnad för dig som kund, för en tjänst som borde vara gratis! Dessutom strider deras tvillingkort mot både Svensk lag och internationella lagar om betalning för media leveranser till konsument. Gör något roligt med extrakorts pengarna i stället! Våra produkter passar till Mark-Kabel & Satellitsänd TV Comhem
Splitter med tre kort. Har använt den med Comhem men den funkar med de flesta system. Nypris över 1500:- säljes för 1000:-
Fungerar som tvillingkort,men du behöver inte betala abbonemang.Engångskostnad. Fungerar till Canaldigital o Comhem Med ett originalkort och tre digitalboxar, kan du se på tre tv- apparater på olika kanaler samtidigt. Mycket enkel installation. Detta är originalet och ingen kopia.
SmartWi-systemet delar ut 1 programkort (ex. ComHem, Boxer) till 3 tv-apparater samtidigt. Se: smartwi.net för mer info.