Quantcast
Till salu inom: ”

carpigiani mjukglassmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mjukglassmaskin Carpigiani AES 381 p/SP Colore. Självpastöriserande(diskning var 5:e vecka). Passa på 25000:- för denna mjukglassmaskin som var i drift tills sista augusti förra året till salu för att vi lägger ner verksamheten maskinen funkade perfekt när vi stängde för säsongen den är vattenkyld bra vid varmt väder Dekalerna var dåliga så dom har tagits bort nya finns att köpa, där följer aven med lite nya packningar mm. ring Pålle 0706523397 endast telefon inga mail tack
Mjukglassmaskin med 3st stationer, Carpigiani 413P. Saknar handske till elkabel. Okänd funktion. Behöver passera två trappsteg för att kunna tas ur lokalen. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 5 feb. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
En carpigiani mjukglassmaskin gammalt model , alla innre delar blev byttade för några år sedan.Den funkade bra i somras men nu, behöver servas förran man sätter igång den. Säljas pga att jag köpte en ny. Lämna ett bud. Du kan också ringa 0736456191.
Carpigiani 111 Lättmanövrerad mjukglassmaskin Vattenkyld 16 L glass / timme
Modell CARPIGIANI COLORE. Igångsatt för årets säsong. Jag har använt den i 4 säsonger och den har fungerat helt perfekt. Kontinuerligt servad. Nypris ca 300 000:- Mitt pris är inkl moms.