Quantcast
Till salu inom: ”

antik kaffekvarn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skrivbord

Gävle
Antik bord

Falun

Tidigare annonser till salu

Har en Antik kaffekvarn. Den har en lapp på framsidan, som jag inte riktigt kan utläsa vad det ska stå. En eller flera bokstäver är bort skavda, bokstäverna som syns är; A#min #= ser inte vilken bokstav det ska vara. Den har en avbruten kant på lådans ena hörna. Annars i mycket fint skick. Jag vet inte vilket år den skulle kunna vara ifrån, men gissar på 50-60 tal. Vid intresse ring. Pris: 300kr eller bud.
finns det nån som ska öppna kondis eller cafe .??eller servering ?? oslagbar som deco i baren ,disken, eller skyltfönstret ,,pryder sin plats även i hemmet fullt fungerande helst avhämtning . men vi som är pensionärer kan ev. också levererar (ganska tungt )!!! kom med bud - tack Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En äldre kaffekvarn i trä och metall. Denna artikel kan endast köpas och hämtas i ReFurn Årstadal. Sjöviksvägen 58. Tunnelbana Liljeholmen, buss 160 och 143 eller tvärbanan Årstadal. Du kan reservera en vara i högst tre dagar. Ange då ditt telefonnummer och önskad dag att titta på varan när du kontaktar oss. Våra öppettider är: onsdag-fredag 11-18 lördag 10-16 sön- och helgdag 11-16 Skick: Ej testad Uppge artikelnummer 37472.
Kaffekvarn troligen 50-tal. Kul samlar pryl som går att använda. Pris 1000:-
Antik kaffekvarn säljes. Finns i Stockholm, Vasastan.