Till salu inom

"cementringar säljes"

Umeå
4 dagar

Grillplats

10 990 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Gävleborgs län

Stekhällsring för cementring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stehällsringen gör det möjligt att reglera höjd och därmed temperatur när stekhäll, som t.ex. Murikka, används vid matlagning över öppen eld. Placera stekhällen direkt på ringen, inga ben behöver monteras! Stekhällen kan höjas och sänkas steglöst på det lodräta röret, den låser fast av egentyngden. En låsring ingår i leveransen, med den kan du säkra stekhällsringen på en lämplig höjd. Cementringfästet består av en kraftig bygel som dras fast med en kraftig bult. Stekhäll ingår ej.
540 kr
Blocket.se

Stekhällsring för cementring

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stehällsringen gör det möjligt att reglera höjd och därmed temperatur när stekhäll, som t.ex. Murikka, används vid matlagning över öppen eld. Placera stekhällen direkt på ringen, inga ben behöver monteras! Stekhällen kan höjas och sänkas steglöst på det lodräta röret, den låser fast av egentyngden. En låsring ingår i leveransen, med den kan du säkra stekhällsringen på en lämplig höjd. Cementringfästet består av en kraftig bygel som dras fast med en kraftig bult. Stekhäll ingår inte. Mer information på vår hemsida! www.eldmark.se
540 kr
Blocket.se

Två cementringar bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Har två begagnade cementringar som bortskänkes. Den ena ringen är öppen rakt igenom och den andra har en botten i sig. Den med botten har några gamla hål i botten, så den behöver lagas upp lite för att bli tät. Men det är enkelt gjort med lite bruk. Ringarna mäter 900 mm invändigt, 105 mm i diameter och har en höjd på 600 mm. Perfekt för blomplantering eller bygga en schysst grill. De bortskänkes mot avhämtning och lastning av köparen.
0 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Kronobergs län

Lyftdon för cementringar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Objektet säljs på auktion på www.retrade.se OBS! Listat pris är objektets lägstapris på auktionen. På Retrades auktioner finns INGA dolda reservationspriser. För ytterligare information, teknisk rapport och fler bilder gå in på auktionen: http://www.retrade.se/aitem?aitem_id=205635 Auktionen avslutas: 03.03.2011 Uppställningsplats: Växjö E-mail-förfrågningar via denna annons besvaras ej.
200 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Örnsköldsvik

Kulvert,stängsel,cementring

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Kulvert 12m 40/32+40/32 nypris 490kr/m nu 250kr/m. Gunnebostängsel ca 20-25m med 12 stolpar. 1000kr. Cementring diameter 110cm 400kr
3 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj